Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Proběhla brigáda na Filipově Huti

(13.10. 2008)

Radost pohledět je na chalupu obloženou kolem dokola štípaným suchým dřevem, připraveným na zimu. Zásluhu na tom nese 10 brigádníků, kteří celý víkend štípali dřevo nařezané o Velikonocích Strážci údolí a správcem chaty ... řezali další dřevo z dvoumetrů na menší kusy .... štípali tohle nařezané ... všechno naštípané nosili a skládali všude kolem chalupy do výšky kam až se dalo dosáhnout ... a když už nebylo kam skládat, vystavěli dva milíře dřeva za chalupou ... Kromě této roboty jsme také uklidili okolí objektu od zbytků cihel, dlaždic, polystyrenu a jiného nepořádku.

Všem zúčastněným jménem v zimě ubytovaných a u topení se hřejících dušiček děkuji.

foto1

foto3
foto4
foot2
 
 
 
 
 
 
 

Kateřina Faůová - Trnka/Yuškinwin

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.