Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Proběhla brigáda na tyče k týpím na Malém Waldenu

(24.6. 2008)
Jak jistě všichni víte, letos bude ligový sněm 27. 9. na tábořišti Malý Walden (kmen Wallowa) u Skleného nad Oslavou. Protože tyčí neustále ubývá a očekává se vysoká účast na sněmu a Kiwendotě, která je součástí téže akce, je zapotřebí vyrobit dostatek tyčí pro společné táboření. To proto, aby nevznikla nemilá situace, kdy by na některý kmen nezbyly tyče.

O tomto víkendu se do výroby pustili kluci z Kynkažu z Wallowy, v neděli se k nim připojili i Stopaři ze stejného kmene. Práce bylo hodně, pracovníků málo. Těm, co připojili ruku k dílu velmi děkuji!

O následujícím víkendu (tedy 28. - 29. 6.) bude brigáda pokračovat, proto prosím kmeny i jednotlivce zejména z Moravy, aby přiložili ruku k dílu.
Najdou-li se takoví, kontaktujte prosím Bobra - tel. 733 665 189.

Toť k přípravě podmínek na podzimní sněmování vše, o dalších akcích budu rád informovat :o)

Fotky z akce bohužel nejsou, nebyl čas a nebylo čím fotografovat.

Jan Klement - Čiko

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.