Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Na zajatce

22.8. 2007 17:30
Wanyanka Hintokeča (Wanagi Oyate)
0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno
0 hodnocení
9 - /
8 - /
nelze říct
ve dne
žádná (nic nepotřebuju)

pravidla

Hráči se rozdělí do dvou družstev. Hráči každého družstva se postaví vedle sebe do řady tak, aby družstva stála proti sobě a mezi sebou měla prostor asi 3 metry. Vedoucí stojí uprostřed obou družstev. Hra začíná tím, že první družstvo vyšle k vedoucímu jednoho hráče, který mu pošeptá jméno libovolného hráče druhého družstva a pak se vrátí. Potom vedoucí vyzve druhé družstvo, aby vyslalo svého hráče. Pokud druhé družstvo vyšle toho, jehož jméno šeptal hráč prvního družstva, zůstává tento vyslaný hráč u vedoucího jako zajatec a první družstvo opět vysílá hráče, který šeptá vedoucímu jméno hráče druhého družstva. Pokud druhé družstvo ale nevyšle hráče, jehož jméno šeptal hráč prvního družstva, pošeptá tento hráč druhého družstva jméno libovolného hráče prvního družstva a pak se vrátí. Nyní je na řadě opět první družstvo. Hra pokračuje tak dlouho, dokud není celé jedno družstvo zajato.

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.