Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR

Besídková oblekací

26.11. 2008 08:54
Hočhóka (Okwaho)
0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno0 bobrů - nehodnoceno
0 hodnocení
5 - /
2 - /
~do 15 minut (hodně krátká)
kdykoli
malá (je to hned)

pravidla

2 vybraní hráči zasednou proti sobě ke stolu.Před každým leží hrací kostka, miska se lžičkou a nějakou dobrotou (puding, muesli, kompot s malými kousky... nebo třeba jen sladký čaj), svetr a zimní čepice. Na povel začnou oba házet kostkou - jakmile někomu padne 6, bleskurychle se oblékne (svetr, čepici) a pomocí lžičky začne za mohutného povzbuzování svých příznivců konzumovat lžičkou obsah misky. Ovšem jen do chvíle, kdy padne 6 jeho soupeři - pak se musí bleskurychle odstrojit a pokračovat v házení. Je třeba aby u hráčů stál rozhodčí, který upozorní jedlíka na soupeřovu šestku.
Hra je pro hráče náročná fyzicky (pozor na zaskočení sousta) i psychicky (když nepadá 6). Diváci se většinou královsky baví a mohou uzavírat sázky na vítěze. Hra končí vyprázdněním misky jedním ze soupeřů. Jako cenu můžeme věnovat třeba plnou misku soutěžní"pochutiny :-)

pomůcky

Hrací kostka; malá miska (a něco do ní); malá lžička; svetr oblékaný přes hlavu-co největší; zimní čepice, kulich či beranice-opět co největší... a to vše 2x. Oblečení doporučuji spíš vyřazené, může dojít k újmě.
Počítáme s tím, že může dojít k ublemcání, polití apod. jak hracího místa ( stolu, podlahy), tak hráčů a jejich oblečení...

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.