Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Činnost Ligy lesní moudrosti pozastavena

(aktualizováno 19.3. 2020)
Zpráva » Informace
foto
 
Akce pořádané ústředím se ruší, nebo přesouvají na jiný termín - o tomto bude informovat pořadatel. Provoz všech základen LLM je pozastaven. Úřední hodiny kanceláře LLM jsou zrušeny. Jsme k dispozici na ustredi@woodcraft.cz nebo telefonicky 602 714 592.
Sledujte aktuální nařízení vlády (www.vlada.cz) a informace Ministerstva zdravotnictví (koronavirus.mzcr.cz).
 
=====================================================
 
Hau Kola,
nastala nám velmi složitá doba. Svět se najednou zastavil a každý den řešíme nové a nové výzvy. Může to být varování naší Matky Země, může to být důsledek našich činů.
Osobně to ale vidím jako jedinečnou příležitost se zastavit a uvědomit si, co je pro nás důležité. Vidět svět jinýma očima, zkusit něco netradičního nebo jen dodělat to, na co "nebyl čas". A vím, že v tomto vnímání nejsem sám.
 
Nesmírně mě těší, jak se všichni zapojují. Ať už šitím potřebných roušek, nakupováním pro starší osoby, staráním se o ostatní. Je vidět, že česká místní komunita opravdu funguje. A že když jde do tuhého, dohromady to zvládneme. Je až neskutečné, jak rychle vznikla řada on-line pořadů pro školáky a tv kanál pro seniory, jak mnoho a mnoho firem nabídlo své služby a materiál nemocnicím, jak skvěle fungují bezpečnostní složky a jak okamžitě zareagovaly restaurace a každá vytvořila své prodejní okno.
Věřím, že tento "lehký infarkt",  nám může pomoci v řešení nejdůležitějších otázek naší společnosti v Evropě a napříč kontinenty.
 
Děkuji vám všem, kdo se zapojujete a zajímáte. Nikdo neví, jak dlouho tento stav bude trvat, proto je potřeba zatnout zuby a neztrácet nadhled (a humor).

S modrou oblohou,
Chlup

PS: Pošlete nám na ústředí, jak trávíte čas v této době. Pomáháte někomu? Hrajete s rodinou večer nějaké hry? Splnili jste si činy? Pochlubte se!
 

Tomáš Sadílek - Chlup (chlupxxl(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

19.3. 2020 14:35
Čhantékič
Děkuji náčelníkovi za jeho zprávu/informaci. Zvláštní doba. Omezili jsme letecký provoz a matka Země se začala uzdravovat. Mitakuya Oyasin.

Kolik je devět krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.