Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Hlasování Woodcrafoto 2017

(aktualizováno 19.10. 2017)
Zpráva » Informace
ilustrační foto, Martin Lehký, Ostaš, Ohnivecká čotokwa 2016Utkání lovců beze zbraní woodcrafoto 2017 vrcholí a jste to právě vy, kdo může rozhodnout, která z fotografií ve své kategorii vyhraje a postoupí do finále na Sněmu Zástupců.
 
Hlasovat můžete do středy 18. října 2017 na následujících odkazech po přihlášení do registru. Konec hlasování bude v 18 hodin.
 




Těšíme se na výsledek hlasování.
 

Změna termínu konce hlasování byla vynucena z organizačních důvodů. Děkujeme za pochopení.

(ilustrační foto, Martin Lehký, Ostaš, Ohnivecká čotokwa 2016)
Tibor Parák - Wičakha (t(tečka)par(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

6.10. 2017 7:28
Čiksika
Snímky jsou pěkné. Aby byly příště ještě hezčí, mohu doporučit některým autorům sledovat například pěkné fotografické rady na http://digineff.cz/. Namátkou: „Střed snímku by měl být pro dominantní prvek tabu“. „Jsou-li na snímku více než tři osoby, působí to většinou zmatek“. „Měli bychom přijít k fotografovanému objektu co nejblíže, v nejhorším pomůže vhodný výřez“.
6.10. 2017 8:26
Yučikala
Ano, s kompozicí (a nejen s ní) má hodně autorů problém.

Středová kompozice je možná, ale musí tam být něco "dalšího", co "nastolí" zlatý řez. Bohužel u ani jedné soutěžní fotky se středovou kompozicí tomu tak není...

Kolik je sedm plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.