Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

"Woodcrafoto 2017" Fotografická soutěž LLM

(aktualizováno 17.10. 2017)
Zpráva » Informace

"Woodcrafoto 2017"

 Fotografická soutěž LLM

foto
 
Milí woodcrafteři a woodcrafterky,
 
minulý rok proběhl druhý ročník soutěže, do které se zapojilo mnoho z vás a poslalo krásné snímky. Rozhodování bylo těžké a finále velmi těsné.
 
Vítězné fotky z minulých ročníků se objevily na ligovém webu, na stránkách časopisu „Woodcraft“, ve věstníku ČRDM „Archa“… Část z nich nově zdobí „saloon“ na ligové základně FRAM na Filipově Huti. Fotky jsou k dispozici v ligovém archivu pro členy jako potenciální ilustrační, propagační či jiný materiál…
 
Vítězný snímek loňského ročníku od Martina Lehkého v kategorii Táborový život.
vítězný snímek Woodcrafoto 2016 - foto Martin Lehký
 
Protože se takto dostanou na výsluní krásné snímky
vyhlašujeme tímto
 soutěž o nejvydařenější fotku Ligy lesní moudrosti roku 2017!
 
Prázdniny jsou za námi. Ať už máte fotky z tábora, či odjinud, nebo se teprve chystáte užít bybího léta, vzpomenete na obsah letošních soutěžních kategorií a neváhejte své fotky přihlásit. Můžete sáhnout i po starších fotografiích, jen, prosím, ne starších než 2 roky. Tedy focené nejpozději na podzim roku 2015, které ještě v soutěži nebyly.
 
Snímky, které zašlete, uschováme a budeme používat pro vnitřní účely i pro prezentaci LLM. Vždy samozřejmě s uvedením autora.
 
Fotky bude možné hodnotit na webu – stejně jako minulý rok -  (během října sledujte stránky woodcraft.cz !!!) - do finále poputují 4 snímky z každé kategorie, zbylých 6 snímků vybere odborná porota - a vítěze v každé kategorii vyberou z oněch 10 nejlepších fotek náčelníci na Sněmu zástupců koncem října.
 
V případě menšího počtu fotek poputují na Sněm zástupců pouze 4 snímky, 2 odhlasované snímky a 2 snímky vybrané porotou.
 
Fotky posílejte na email: t(tečka)par(zavináč)seznam(tečka)cz
Uzávěrka je 4. října 2017
 
Vítěz v každé kategorii získá poukaz na 500kč na jednorázový nákup zboží a služeb ve specializované prodejně na foto-videotechniku a fotografické služby.
Absolutní vítěz získá poukaz na víkend na ligové základně FRAM „Filipce“ pro dva.
  • Prosím, zasílejte vždy jen jednu fotografii do každé kategorie, celkem tedy max. 4 fotografie. Snímky by neměly být starší jak 2 roky (jak již bylo zmíněno výše).
  • Pro přehlednost je prosím pojmenujte „Jméno autora - název kategorie“ tedy např. „Novák – Malebnost ve všem“.
  • Rozlišení - ideálně zasílejte snímky o velikosti minimálně 1 MB, maximálně 5MB.
  • Snímky by měly odpovídat obecným zásadám skupiny činů 3C Fotografování, filmování: Měly by být obsahově zajímavé, ostré, správně exponované; kompozice (rozvržení a úhel záběru, výřez, osvětlení apod.) by měla odpovídat obecným zásadám fotografie. Snímky ze sněmu (od večerního ohně) by měly být bez blesku.
  • Vítězné snímky budou opět zveřejněny v časopise Woodcraft a na ligovém webu. V neposlední řadě pak na výstavě na Sněmu zástupců, v prezentacích o LLM, v letáčcích, informačních materiálech, zkrátka všude tam, kde budou moci nalákat k nám potenciální členy, případně potěšit oko členů stávajích.
  • Hodnotící by měli hodně přihlížet i k tomu, jak se vám snímkem podaří vystihnout danou soutěžní kategorii. Tři témata jsou v soutěži už tradiční, čtvrté volně navazuje na abstraktnější téma z loňska. Co svým objektivem ulovíte letos? Neváhejte a podělte se s ostatními!
1.kategorie: „Táboření a táborový život“
 
 
2.kategorie: „Sněm a kmenová činnost“
 
 
3.kategorie: „Akce LLM pro veřejnost“
 
 
4.kategorie: „Malebnost ve všem aneb cit pro detail“
 
 
Na všechny fotky se budeme moc těšit!
Pokud byste měli jakýkoliv dotaz či připomínku (např. jste svoji fotografii nenašli na webu mezi ostatními při hlasování) – určitě dejte vědět, budeme rádi!
 
Budeme rádi, pokud se zpráva o konání fotosoutěže bude šířit dál!
 
Za náčelnictvo LLM, Tibor Parák - Wičakha.
Tibor Parák - Wičakha (t(tečka)par(zavináč)seznam(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.