Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

ŠKOLENÍ V PROGRAMU ESO ONLINE

(6.3. 2017 10:03)
Zpráva » Informace

Vážení oddíloví vedoucí a hospodáři,

připravujeme pro vás hned tři termíny školení k programu ESO Skeleton, tedy jeho online verzi. Počítáme s minimálně 4 hodinami, na kterých bychom detailně probrali všechny moduly ESO (akce, členové, majetek, samotné účetnictví, cestovní náhrady ad.) a vyzkoušeli si vzorové příklady (synchronizace s externí databází členů, založení dotace, rozpočet akce, úhrada členských příspěvků, rozesílání hromadných mailů, tvorba faktur a mnoho dalšího). Na konci školení bude prostor pro vaše připomínky, dotazy a nápady. 

Máte-li zájem o kterýkoliv z daných termínů, vyplňte prosím přihlášku (přihláška zde) - potřebujeme znát počty účastníků předem. Nabízíme tyto tři termíny:

BRNO 2. dubna

- klubovna TOM Delfíni (Rašínova 3, Brno)
- čas: 13:30 - 17:30
- uzávěrka přihlášek 27. března

OSTRAVA 9. dubna

- klubovna Průzkumníků (Na Mýtě 10, Ostrava Hrabůvka)
- čas 10:00 - 14:00
- uzávěrka přihlášek 3. dubna

PRAHA 22. dubna

- prostory České rady dětí a mládeže (Senovážné náměstí 977/24, Praha)
- čas 10:00 - 14:00
- uzávěrka přihlášek 16. dubna

 Co budete na školení potřebovat? Doporučujeme papír a propisku, k tomu ideálně notebook, abyste si jednotlivé kroky v ESO mohli ihned vyzkoušet na vlastní kůži. Nepotřebujete mít svůj vlastní účet v ESO, pro potřeby školení vytvoříme virtuální oddíl, na kterém si všechno vyzkoušíme:) Po uzávěrce přihlášek daného školení rozešleme detailní informace k akci. V případě malého zájmu (méně než 5 osob) bychom školení zrušili.

 Školení je připraveno jak pro stávající uživatele ESO Skeleton, tak třeba i pro ty, kteří si chtějí ESO detailně prozkoumat a až poté případně zakoupit. Více informací k programu ESO Skeleton zde - http://eso.a-tom.cz.

Školení je samozřejmě zcela zdarma.

Těším se na brzké shledání a snad podnětné brouzdání programem ESO. 

 Tomek Hurt

mob.: 732 374 573
mail: tomas.hurt@crdm.cz

Jitka Doležalová - Stařešina (j(tečka)dolezalova(zavináč)post(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

9.3. 2017 10:52
Fox
Ahoj,
nebude se školení nahrávat, popř. nebudou z toho nějaké výstupy? A bude se konat také školení pro hospodáře (základy účetnictví, daně,...)
28.3. 2017 12:40
Eva
Ahoj Foxi,
školení hospodářů určitě bude, termín ještě není určen. Pokud máš konkrétní dotazy, které jsou urgentní, napiš na hospodář@woodcraft.cz a Veronika Ti odpoví. Výše uvedené školení ESO je hlavně o programu. Eva

Kolik je pět krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.