Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
88
Seznam účastníků

Skřítci pozor! Kojot nám ukradl slunce!

(4.5. 2016 23:21)
Zpráva » Pozvánka
Skřítci pozor! Kojot nám ukradl slunce!
 
Jak jsme již avizovali, připravujeme na letní táboření pro skřítky (přibližně 4-10 let) táborovou hru, která přinese pro skřítky každý den jeden úkol a tím jim umožní se setkat a společně si hrát, tvořit a soutěžit. Úkoly propojí legenda a drobné předměty, které si děti z každé etapy odnesou.
 
Na přípravném setkání jsme vymysleli legendu a hlavní obrys etap. Vzhledem k tomu, že hodně rodin bude přítomna jen v prvním nebo jen v druhém týdnu, hru jsme naplánovali jako týdenní a plánujeme ji dvakrát opakovat. Provedení nemusí být oba týdny úplně stejné, takže ti, kdo budou tábořit celou dobu se mohou účastnit oba týdny.
 
Nyní hledáme další pomocníky, kteří se ujmou jedné etapy v jednom týdnu (případně obou týdnech), vymyslí detaily provedení, etapu připraví a na táboření zorganizují. Doufáme, že jsi to zrovna Ty! Stačí napsat etapu a týden...
 
Pro bližší informace o tom, co jsme již vymysleli (a dá se dále měnit a rozvíjet) naleznete zde:
(Kdo by měl problém s přístupem, zašlu mu emailem "offline" verzi.)
 
Nápady, příspěvky a komentáře je možné sdílet na diskuzním fóru zde:
 
Na výše uvedených odkazech jsou další nápady na program, který by pro skřítky (i starší děti) bylo možné organizovat, ale do hry už se nám nevešly - i těch se třeba bude někdo chtít ujmout - podívejte se...
 
Protože bychom potřebovali mít představu, kolik skřítků se který týden bude účastnit (kvůli materiálu na etapy a odměn za jednotlivé etapy), prosíme vás, abyste se přihlásili na připojeném přihlašovadle a uvedli počet a věk dětí a týden (nebo oba týdny), který se zúčastníte. Je možné, že náklady na materiál a ceny se nepodaří pokrýt z táborového rozpočtu a pak bychom vybírali drobný peníz na pokrytí těchto nákladů - nemělo by ale jít o velkou částku, řádově desetikoruny.
 
 
 
Petr Hendl - Wanigiska a Gabriela Hendlová - Olowan (manzele(zavináč)hendl(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
LorrineSt1
Annadob1
Mokoše6
celkem:8