Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Tábor Ligy lesní moudrosti - pro začínající

(aktualizováno 28.6. 2016)
Zpráva » Pozvánka
aktualizováno: 28.6.2016 vypnuto přihlašovadlo
 
Aktualita ze dne 21.6. Možnost objednání medu z Michalových Hor za 140 za kg. Balení pouze 1 kg. Objednací tabulka ZDE Vyzvednutí osobně při vaší účasti na táboře. 
Tokaheya
 
 
Zajímá vás, jak se žije v týpí? Chcete si vyzkoušet vařit na ohni? Chcete si vyrobit např. nůž a pouzdro, indiánské ozdoby, …. Chcete se naučit rozdělávat oheň bez sirek? Chcete zažít potní chýši? Chcete se naučit stavět týpí, šeltr, rozdělávat oheň a střílet z luku? Zkrátka ...

ZAJÍMÁ VÁS JAK SE TÁBOŘÍ V LIZE LESNÍ MOUDROSTI?
fotofotofoto

Táboření je určeno pro rodiče (prarodiče) s dětmi. Spát budeme v týpí na zemi, vařit si budete sami na ohni a mýt se budeme v Kosím potoce.

Kdy budeme tábořit: 7. – 14. 8. 2016

Kolik to bude stát: 2500,- osoby nad 15 let 1500,- dítě od 2 do 15 let (plaťte na účet 2400989435/2010, do poznámky uveďte jméno, pod kterým jste v přihlašovadle, počet dětí a počet dospělých, za které platíte).

Kde táboříme: http://mapy.cz/s/aHKL

Co s sebou: spacák, karimatka, deka, nádobí na oheň (kotlík, pánvička, konvice na čaj, hrnky, misky, nože lžíce, …), kanystr nebo obdobná nádoba na pitnou vodu, trvanlivé potraviny (čerstvé je možno průběžně dokoupit v blízké obci), oblečení vhodné do přírody a k ohni, bedna na uskladnění věcí (nejlépe dřevěná), světlo (baterka, svíčka, lucerna), hygienické potřeby (ekologicky odbouratelné), plavky,

Pokud máte: vlastní týpí, luky, šípy,

Co zajistíme: celodenní program, týpí, rošt na ohniště do týpí, sadu na rozdělávání ohně křesáním,
Program: Výroba vybavení týpí, předmětů denní potřeby z různých materiálů, táboření a aktivity v přírodě

Jak se připravit na tábor (oblečení, vybavení týpí a vše, co vás bude zajímat):
Přijďte na informační schůzku 1. června 2016 na adresu Klubovna kmene Changleska Thozi v areálu TJ Sokol Praha Vysočany, Novoškolská 696/2, Praha 9

Podmínkou účasti je seznámení se s táborovým řádem a jeho dodržováním. Přihlášením se na akci beru na vědomí, že po celou dobu tábora mám zodpovědnost za svoje děti. Pokud přihlašujete skupinu, výše uvedené podmínky musí splnit všechny osoby ve skupině. Do poznámky pak napište kontaktní osobu pro skupinu a komunikační email. Registrujte se v pravém horním rohu, jinak na adrese ustredi@woodcraft.cz . Napište do poznámky jména a věk účastníků, případně označte skupiny, které by měly být společně v týpí.

Těší se na vás náčelník tábora Indi a spol.

Poznávka ke stažení: pozvanka_verejnost_2016.pdf
 


Komentáře, diskuze

27.6. 2016 10:17
Jana Nešťáková, Saxana
Ahoj, rádi bychom se s dcerami vydali na Vaše táboření. Prosím o tel. kontakt, abych mohla případně domluvit podrobnosti.
Saxana, tel.: 775 08 04 77

Kolik je sedm krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.