Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Schůzka ohledně programu pro děti na letním táboření

(23.3. 2016 12:57)
Zpráva » Informace
Hau kola,

jedete na letní táboření s dětmi? A chcete tam pro ně program? Tak ho s námi pojďte připravit...

Napadlo nás, že by bylo fajn udělat dětem na táboření nějakou celotáborovou hru. Naše velmi hrubá představa je následující - pro skřítky (odhadem věk 4 až 10 let) bude na každý den připravená nějaká etapa hry - jednou budou něco vyrábět, jindy hledat, pak zase poznávat v přírodě, prostě cokoliv nás napadne. Celé by to mohlo být spojené nějakým příběhem... Teď hledáme nadšené woodcraftery, kteří do toho půjdou s námi. Pokud se chcete podílet, přijďte 19.4. v 19 hodin do klubovny Waldenu, Zikova 7, Praha 6. Na schůzce bychom společně s vámi chtěli vymyslet, jak by to celé mohlo vypadat a domluvit se, co kdo připraví. 

Pokud se vám sraz nehodí, ale máte zájem podílet se na přípravě, napište nám. Email šiřte dál, určitě jsme na někoho zapomněli nebo neměli kontakt.

Těšíme se na vás.

S modrou oblohou.

Olowan a Wanigiska
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.