Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Hlasujte v soutěži o nejpovedenější woodcrafterskou fotku!

(26.9. 2015 11:03)
Zpráva » Informace
Pod níže uvedeným odkazem si můžete prohlédnout došlé fotky a hlasovat v jednotlivých kategoriích pro tu, která vás oslovila nejvíce. Hlasovat můžete do neděle 11.10.2015
Čtyři fotky z každé kategorie s největším počtem hlasů se objeví na výstavě na Sněmu zástupců. Porota bude nominovat na výstavu dalších šest snímků. Na Sněmu zástupců poté proběhne poslední kolo soutěže a vítězné snímky z každé kategorie vyberou zástupci všech kmenů, stráží a rodů.
 

Komentáře, diskuze

26.9. 2015 15:27
Milan
Odhlasovano. Krasny fotek je tam nicmene cela rada. Hodne pobavil symbol odmocniny "√", ktery se objevi u fotky, ktere clovek udelil hlas:-)
28.9. 2015 21:59
Yučikala
Dík. To sem rád, že někdo tu hříčku znaků ocenil :-D
28.9. 2015 16:36
Čiksika
Fotky jsou pěkné. A některé by byly ještě hezčí, kdyby autoři lépe znali pár základních pravidel ohledně kompozice apod. (Jaká pravidla mám na mysli, napíšu až po skončení hlasování, abych někoho neovlivňoval.)
2.10. 2015 15:36
Wičanhpi
Ahoj,
dřív se mi běžně stávalo, že moje prohlížeče na různých počítačích hlásily registr OP jako nedobře zabezpečený. Bylo mi to fuk a pokračovala jsem dál. V posledním týdnu mě prohlížeč dokonce nechce na stránky vůbec pustit, prý nejsou zabezpečené... Nešlo by s tím něco (absolutně vůbec netuším, co by to mělo být) nějak udělat? Ráda bych hlasovala, ale mám smůlu, stejně jako s vyhledáváním kontaktů i svých vlastních OP....

Díky moc, Wičanhpi
3.10. 2015 20:15
Zi
Skvělý nápad, udělat fotografickou soutěž. Všechny fotky se moc povedly, některé jsou přímo nádherné. Atmosféra woodcraftu z nich přímo sálá. Budou někdy k dohledání autoři? Ráda bych se dohodla na použití pár snímků ve své bakalářské práci.

Kolik je šest plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.