Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Devátý medailonek - Vítek

(aktualizováno 15.3. 2015)
Zpráva » Informace
Vítek Suk
 
 
Jsi už rok členem náčelnictva pod vedením náčelníka Filipa, jaký z toho máš v tuto chvíli pocit? 
Z náčelnictva mám velice dobrý pocit. Stále mě nepřestává překvapovat kolik energie a nápadů ze sebe Filip a ostatní lidé z náčelnictva dokážou dostat. Když je sleduji, jak neustále kopou studnu, aby jiní mohli pít, tak jsem rád, že můžu přispět a nějaký ten kyblíček také vykopat.
 
Jaké je tvé civilní povolání?
Pracuji jako konstruktér a navrhuji zařízení pro nukleární medicínu. V podstatě to znamená, že si každý den hraji. Modeluji na počítači poloautomatické stroje, které slouží k manipulaci nebo k aplikaci radiofarmak.
 
Z jakého kmene pocházíš, jak dlouho jsi v LLM a jak ses tam vlastně dostal?
Patřím do kmene Osmaka Opo, kam jsem se shodou okolností dostal před 11 lety. Byl jsem na kurzu první pomoci, kde také bylo několik lidí z mého kmene. Slovo dalo slovo a následující víkend jsem jel na výpravu na Ralsko. Na této výpravě jsem si potvrdil pravidlo: „zážitek nemusí být příjemný, stačí když je silný“ a  po této první zkušenosti jsem se postupně začal účastnit většiny kmenových akcí a schůzek.
 
Čím se v náčelnictvu zabýváš a čím by ses rád zabýval dál?
Mám na starosti Náčelnické zkoušky a rád bych se jim věnoval i nadále. V budoucnu bych rád vedl celé náčelnické zkoušky profesionálnějším způsobem. A to tak, že budu dochvilnější a nápaditější. Vše ostatní již je na té nejvyšší možné úrovni.
 
Které světlo čtyřnásobného zákona ti je nejbližší?
Nejblíže mi je třetí světlo. Činy z třetí světla se mi plní téměř samy, protože si velice rád vyrábím věci na tábořením, které jsou ve stylu lesních indiánů. Nejméně se mi plní šerpa činy z druhého světla,  protože jsem do nedávna studoval, a když jsem měl volný čas, tak jsem se snažil odreagovávat odlišným způsobem. 
 
Jakou knihu, či film, bys členům LLM doporučil?
Určitě bych doporučil film Černé roucho. Myslím si, že tento film docela vystihuje, jak mohl vypadat život lesních indiánů v 17. století.
 
Jaké je tvé životní motto/heslo?
Rád používám motto, které není tak úplně z mé hlavy, ale  hodí se ke spoustě příležitostem.
Zní: "Hlavně na pohodu"
 
Čím si chtěl být, když jsi byl malý?
Chtěl jsem být prezidentem nebo králem, ale jsem rád že se mi tento sen nesplnil, nemám rád přílišnou pozornost a nebavilo by mě chodit v obleku :)
 
fotofotofoto
fotofoto
 
 
 
 
 
Jitka Koutenská - Woapewin (Woapewin(zavináč)posli(tečka)to)

Dále viz:


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.