Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
2020
Seznam účastníků

Společenský ples kmene Jestřábi

(aktualizováno 5.1. 2015)
Zpráva » Pozvánka
 
 
Rádi bychom srdečně pozvali všechny milovníky tance a dobré zábavy na tradiční společenský ples kmene Jestřábi, který se bude konat 14. 2. 2015 od 20 h na sále Dělnického domu v Kamenných Žehrovicích (restaurace U Kubatů, 1. máje 249, 273 01 Kamenné Žehrovice), kde nám k tanci zahraje hudební kapela Paradoksy. Ples je zároveň součástí oslav k 25. výročí od založení našeho kmene. V rámci plesu také proběhne dobrovolná soutěž o NEJ narozeninový doplněk společenské róby.
 
Cena za vstupenku je 130 Kč. Lístky lze objednávat na e-mailové adrese nedvedova.marie@gmail.com, nebo telefonním čísle 606 275 021. Bude možné je zakoupit i na místě. Pokud se zapíšete do přihlašovadla, automaticky s lístky počítám.
 
Pro zájemce bude také možnost přespání v naší klubovně (v Tuchlovicích), nebo základně (v Srbech). Prosím, dejte mi včas vědět svůj zájem o přespání (mailem nebo přes přihlašovadlo).
 
Cesta na ples:
Autem – z Prahy po R6 směr Karlovy Vary – sjezd Velká dobrá – na kruhovém objezdu doleva – po hlavní silnici až do Kamenných Žehrovic – „v ďolíku“ za mostkem se dáte doleva do kopce kolem benzinové pumpy – na rozvětvené křižovatce se držte pořád za nosem, v podstatě vyjedete již před Dělnickým domem :o)
Busem – z Hradčanské či Zličína dojedete busem na zastávku „Kamenné Žehrovice  - Háje“, přejdete silnici, půjdete z kopce dolů, za mostkem se dáte doleva do kopce kolem benzinové pumpy, na rozvětvené křižovatce se držte pořád za nosem, v podstatě vyjdete před Dělnickým domem :o)  
 
 
Pozvánka na ples Jestřábů
 
 
Na všechny se těší kmen Jestřábi.
 
Marie Nedvědová – Mája (Maja(tečka)ziza(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

22.12. 2014 8:03
Čhantékič´un
Milé Jestřábky, Jestřábi a Jestřábata! Wašteló vašemu 25 letému výročí! Ve vašich srdcích je nejen woodcraft, ale hlavně sdílené kamarádství. Tak si ho chraňte!

Kolik je čtyři krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Ondra3
Top a Domča2jen na ples
TIBOR1jen na plesání
Ježek2
Ileyawin & Chlup2jen na plesání
Omeletka4
Čhantékič´un2Sluneční záře
Karča1
Mája1
Sagitta1
Mokrouš1
celkem:20