Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
39 (maximum: 60)39 / 60
Seznam účastníků

Dřevní brigáda Kosí potok 11. - 13.4.2014

(aktualizováno 10.4. 2014)
Zpráva » Fara Kosí potok
vemte děti s sebou, mírný dozor nad hrátkami v lese a na louce zajištění díky Kačce Izberiové! Beru Tomáška, Gu, Káju, Jirka své tři děti. Jen tak dále...! Těším se na vás Tokaheya
 
Milí přátelé, těším se i letos až pily zaburácí a sekery se zatnou do špalků dřeva palivového. Přijměte pár technických informací, pro další jsem vám k dispozici v diskusi pod článkem, na telefonu, či mailu.
 
Parkování na horní louce nad vjezdem po pravé straně, nikoli na ceste v údolí. Ubytování ve vlastních stanech. Otevřený oheň 50 metrů od lesa. Možnost večerního posezení u ohně v DanceLodge. Začátek sobota 9.00 sraz u aut. Místo těžby bude v lese mimo naše louky. Kdo nepřijde na sraz, může mít problém nás najít! Na odpracování dne je potřeba 8 hodin práce. Dva dny 16 hodin. Práce pro zajištění čistě osobních potřeb se nebere jako společná. Nezapomeňte na pracovní rukavice. Nezajišťujeme, ale proplatíme, pokud přinesete účtenku v nějaké adekvátní ceně. Benzín a olej do pil připravím. Budu mixovat original Stihl. Komu nesedí, zajistí si vlastní. Olej do řetězů bude také zajištěný v příslušné ekologické třídě. S pilami v majetku LLM bude pracovat pouze vyškolená obsluha. Průkazy vemte s sebou.
 
S sebou nářadí motorové i ruční. Materiál bude proplacen buď na místě nebo v kanceláři LLM. Stejně jako v minulých letech má účastník nárok na přípsěvek na dopravu ve výši 100 Kč za jeden odpracovaný den. Hudební nástroje na večerní posezení vítány. Kdo bude mít odpracované dva dny, resp 16 hodin, má nárok na slevu táborových poplatků, stejně tak jako tomu bylo v minulých letech.
 
Počet účastníků je optimální cca 50. Preferujeme úderníky schopné těžké práce. Vzhledem k počtu větví je letos uplatnění i pro jemnější stvoření.
 
Ti, co se přihlásili na tyče, postupují dle pokynů zde:
 
Chtěli byste nasát atmosféru luk? Tak to pak můžete zde
 
 
Těším se na viděnou a na kus pořádné práce. Doufám, že naplníme dřevníky po okraj, a že ještě zbyde něco do zásoby bokem.
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

8.4. 2014 8:42
David K.
Ahoj všem, jedeme se Štěpánem v sobotu časně ráno a tak poptáváme nebo nabízíme 2 místa v autě. Díky. David
8.4. 2014 20:36
Cyn
Ahoj,

nabízíme nebo poptáváme dvě místa v pátek odpoledne/večer z Prahy, v neděli odpoledne zpět.

Díky
Čyn (celé jméno nemůžu kvůli spam-filtru :)
9.4. 2014 21:50
TIBOR
Ahoj, nejedete někdo z Prahy v pátek odpoledne/večer a v sobotu večer zpět? Rad bych se s někým svezl o:-)
9.4. 2014 22:02
Ablákela
Nabízím odvoz v 16,00 z Dejvic.
10.4. 2014 13:53
TIBOR
To je na mě moc brzo... :-(
Ale děkuji :-)
9.4. 2014 22:58
Tokaheya
Nabizim dve mista patek rano tam, nedele odpoledne zpet do Horomeric nebo prahy a pod. V patek priprava akce. setkani s revirnikem, obhlidka terenu, priprava stroju, tankovani a michani paliva a pod.

Kolik je osm krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
pustik1
Zip a Wasúpi2
Monika Kubicová1
David K.2
Jiří Škvrna1Rahanové
Petr Harant - Gu1
Lacerta Peta92x motorovka
Top1
Ablákela a Šťíťa2
Sacagawea12
Sokoli2Věrné kamarádky Majka a Vlasta.
Šemík2beru motorovou pilu
Legolas3beru motorovou pilu
celkem:39