Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Český tensingový festival 2013

(27.9. 2013 11:07)
Zpráva » Pozvánka
Pokud ještě nevíte, co dělat o podzimních prázdninách a baví vás hudba, tanec, divadlo a chcete se toho účastnit ne jako divák, ale jako jeden z mnoha účinkujících, vypravte se na Český tensingový festival 2013, který pořádá YMCA, náš partner v projektu OPVK.
TenSing (TS) je zkratka pro „teenagers singing“, což se do češtiny překládá jako zpívání náctiletých. Je určený pro všechny mladé lidi ve věku od 13 do 20 let (ale i starší, záleží to na tom, jak se kdo starý cítí). V TenSingu se zpívá, hraje v kapele, tančí či hraje divadlo.
Přijeďte a uvidíte, že v Brně se rozhodně nudit nebudete!
foto  foto

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.