Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Pomoc při povodních z LLM

(8.6. 2013 14:17)
Zpráva » Informace
Přinášíme aktuální informace k pomoci po povodních.
 
Zpravodajství ze soboty 8. 6. - v Šárynce pomáhá s pracemi úderná jednotka poskládaná z členů Ligy lesní moudrosti - díky! Vypadá to, že vše potřebné stihnou během dneška, tudíž zítra nebude potřeba, abychom tam už někoho posílali.
 
Ze Štěchovic jsou informace obdobné jako včera večer - dle našich informací vše, co potřebují, jsou schopni zajistit z místních zdrojů, takže není potřeba, abychom tam za Ligu posílali nějaké další lidi navíc.
 
V tuto chvíli nebudeme tedy žádnou akci organizovat z ústředí. Máme informace, že kmeny a jednoliví členové se zapojují ve svých místech - děkujeme velice všem! Pokud byste se přeci jen dostali do situace, že chcete někde pomoci, ale nevíte jak, doporučujeme web Povodňová pomoc.
 
Pokud by někdo z LLM potřeboval zajistit pomoc, můžete se taky přihlásit přes Povodňovou pomoc, kdybyste potřebovali zúžit pomoc jen od dalších členů LLM, ozvěte se na ustredi@woodcraft.cz, budeme se snažit vám vše zprostředkovat.
 
S modrou oblohou a velký dík všem, kdo se zapojili.
Markéta Řezáčová - Marka (marka(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.