Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Pravidla pro zajíždění na louky na Kosím potoce

(aktualizováno 27.5. 2013)
Zpráva » Fara Kosí potok
Pro zachování malebnosti na táboření LLM na Kosím potoce vás žádáme o dodržování Řádu tábořiště LLM na Kosím potoce pro rok 2013 včetně následujících pravidel pro zajíždění na louky:
 
1. víkend = pátek 28. 6. – neděle 30. 6. do 16 h: Autem je možno zajet na cestu u dolní louky maximálně na 1 hodinu (na vykládku a nakládku) v hodinách uvedených v tabulce níže. V hodinách uvedených v tabulce lze zajet autem až přímo na louku mezi týpí. U dolní louky bude připraveno cca 5 parkovacích míst, auta musí stát zcela mimo asfalt.
Na horní louku lze vjet na dolní část (jak se parkuje na brigádě) na co nejkratší možnou dobu, případně až k týpím (max. na 1 h) v době dle tabulky. Poté je třeba auto odvézt na parkoviště na druhé straně potoka.  V neděli 30. 6. po 16,00 již není vjezd k loukám možný z důvodu slavnosti zahájení tábora.
Autem se bude parkovat pouze na parkovišti na druhé straně potoka. K přepravě věcí od auta k týpí bude k dispozici kárka (na dřevišti na dolní louce). U závory lze krátkodobě parkovat , přeložit věci na kárku, pak odjet na parkoviště. Druhou možností, je přeložit věci na kárku rovnou na parkovišti.Neostýchejte se požádat ostatní táborníky o pomoc se zavazadly.
 
2. víkend = jen pátek 5. 7. a neděle 7. 7.: Platí pravidla jako první víkend – časový rozpis viz tabulka. V sobotu 6. 7. z důvodu konání výročního sněmu vjezd k loukám není možný, věci z auta lze přeložit na kárku u závory nebo na parkovišti.
 
3. víkend = jen sobota 13. 7. a neděle 14. 7.: Platí pravidla jako pro první víkend – časový rozpis viz tabulka. Slavnostní ukončení tábora bude v pátek 12. 7. v podvečerních hodinách.
 
V jiných dnech ligového tábora není možno na okraj louky ani na louku zajíždět  i tak tvoří „zajížděcí dny“ téměř polovinu dnů trvání táboření. V případě deštivého počasí buďte prosím k louce ohleduplní a snažte se ji nepoškodit zbytečným nebo častým zajížděním.
 
Přednost na parkování na parkovišti na druhé straně potoka mají auta nahlášená v přihlašovadle, auta účastníků brigád a auta tábořících celou dobu. Pokud nebudete mít kde zaparkovat, je třeba si místo vysekat anebo parkovat v Michalových Horách (domluvte se s náčelníkem tábora). Nikde jinde není možné parkovat (u kapličky, na silnici, u cesty apod.)
 
 
Zajíždění na cestu u vjezdu na dolní louku (max. 1 h), resp. na spodní část horní louky (co nejkratší dobu)
Zajíždění na dolní louku přímo ke stanům (max. 1 h)
Zajíždění na horní louku přímo ke stanům (max. 1 h)
Pá 28. 6.
7 – 23 h
7 – 21 h
7 – 21 h
So 29. 6.
7 – 23 h
8 – 20 h
8 – 20 h
Ne 30. 6.
7 – 16 h
8 – 13 h
8 – 13 h
Pá 5. 7.
7 – 23 h
ne
8 – 20 h
So 6. 7.
ne
ne
ne
Ne 7. 7.
7 – 23 h
ne
12 – 20 h
Pá 12. 7.
ne
ne
ne
So 13. 7.
7 – 23 h
10 – 21 h
10 – 21 h
Ne 14. 7.
7 – 23 h
8 – 23 h
8 – 23 h
 
Pravidla byla stanovena na náčelnictvu 14. 5. 2013 za součinnosti táborníků z obou luk.
 

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.