Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Ples LLM 2013

(15.1. 2013 14:21)
Zpráva » Informace

 

Po Valné hromadě v Tuchlovicích došlo bohužel k informačnímu šumu, který zapříčinil to, že v tuto chvíli není ještě určen termín ligového plesu a bohužel ani jeho pořadatel.

 

Jelikož jsme si vědomi, že příprava obnáší spoustu práce a v tuto chvíli i štěstí při shánění volných prostor a kapely, došli jsme k závěru, že v tomto roce proběhne ples LLM až na podzim. Jednou variantou je i spojení s Valnou hromadou v říjnu.

 

Pokud by se mezi vámi však našel někdo, kdo by se nedokázal smířit s tím, že tuto plesovou sezónu ligový ples nebude, a dokázal by ho ještě v tomto krátkém časovém limitu uspořádat, uvítáme to. Stejně tak uvítáme zájemce o realizaci plesu v podzimním termínu. Nahlaste se prosím kanceláři.

 

Náčelnictvo LLM

 

 

 

Jitka Danišková - Woapewin (Woapewin(zavináč)posli(tečka)to)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.