Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
67 (maximum: 100)67 / 100
Seznam účastníků

Valná hromada 2012

(aktualizováno 2.10. 2012)
Zpráva » Pozvánka
Hau kola,
 
Náčelnictvo svolává  na sobotu 6. 10. 2012 od 8:00 hodin valnou hromadu, která se bude konat v Základní škole Tuchlovice, Školní 277.
 
Podle Stanov LLM a Vnitřního řádu mají povinnou účast na valné hromadě zástupci uznaných kmenů LLM (na každých započatých 30 členů 1 zástupce starší 15 let), zástupci samostatných rodů LLM (za každé 3 samostatné rody 1 delegovaný zástupce starší 18 let) a zástupci stráží lesní moudrosti (za každých 15 stráží 1 delegovaný zástupce starší 18 let) a členové náčelnictva LLM. Tyto osoby mají na VH hlasovací právo a jsou svoji případnou neúčast povinny omluvit předem.
Upozorňujeme, že pro platnost hlasovacího práva musí mít kmeny LLM podle Stanov LLM přidělené IČ, náčelník musí mít složené náčelnické zkoušky či být náčelníkem uznaným VH a kmen musí mít zaplacené příspěvky na tento rok.
Právo účasti na valné hromadě dále mají členové kontrolní a revizní komise, členové rozšířeného náčelnictva a rangeři, (v případě volby) členové navrhovaní do volených funkcí a pozvaní hosté (náčelnictvem LLM, případně 1/3 zástupců uznaných kmenů).
 
Návrh programu Valné hromady, doplňkový program a další informace rozešleme formou TD s dostatečným předstihem.
 
Přihlášení na akci proveďte prosím do 1. 10. 2012, lidé přihlášení později už nebudou mít možnost objednat si obědy a večeře v jídelně!
 
Zástupce rodů: V současné době je 6 rodů, tedy podle Stanov mají právo na 2 zástupce s volebním hlasem. Všem zástupcům rodů  pošleme email s podrobnými informacemi jak zvolit 2 zástupce s volebním hlasem.
Zástupce stráží: V současné době je 83 stráží. Podle Stanov mají právo na 5 zástupců s volebním hlasem. Podrobnosti ohledně volby zástupce stráží byly strážím rozeslány písemně.
 
Organizační informace:
 
Místo konání:Valná hromada proběhne v Základní škole Tuchlovice, Školní 277.
 
Orientační program a časový harmonogram:
Pátek: od 19 h – prezence, od 20 h diskuzní fórum – pravidla táboření na Kosím potoce

Sobota:
8:00 prezence
8:30 zahájení Valné hromady
8:40 náležitosti VH, schválení programu, zprávy náčelnictva a KRK
12:00 přestávka na oběd
13:00 kontrola plnění úkolů z minulé VH
13:30 volba nového člena náčelnictva
14:00 body jednání:
- schválení účetní závěrky za rok 2011
- schválení příspěvků na rok 2013
- schválení Kmenového zřízení jako metodického materiálu LLM
- Filipova Huť
- Kosí potok
18:00 večeře
19:00 Časový harmonogram akcí LLM pro další období (aktualizace kalendária)
20:00 volná diskuze
20:40 schválení usnesení
21:30? ukončení VH

Neděle od 9:00 cca do 12:00 – školení náčelníků (dotace, právo + pojištění), diskuzní fórum – kde nás tlačí bota, oběd, odjezd
 
V případě, že přijedete na celý víkend a zúčastníte se alespoň jednoho doplňkového diskuzního/vzdělávacího programu (tzn. účast na VH + diskuzní fórum nebo školení), proplatíme vám jednu cestu. Nevztahuje se na sportovní/rukodělný doplňkový program.
 
Ubytování: Ve škole nebo ve vedlejším objektu Mateřského centra. Cena za ubytování je 30,- /osobu/noc a hradí si účastníci sami. Spí se na podlaze, vezměte si karimatku, spacák.
 
Stravování: Bude zajištěno společné stravování: sobota oběd – SO (40,- Kč), sobota večeře – SV (40,- Kč) a neděle oběd – NO (40,- Kč). Cenu za stravu si hradí účastníci sami. Do přihlašovadla na webu, prosím, uveďte závazně počet nocí a jídlo, o které máte zájem (např: pá-so, so-ne, SO, SV, NO). Snídaně a svačiny si zajišťuje každý sám; varná konvice, čaj a káva zajištěny.
 
Doprava: Autobusem z Prahy Hradčanská (jezdí tam několik autobusů). Výstup Tuchlovice, kde u zastávky bude informační cedule, jak se dostanete ke škole. V případě, že pojedete autem, u školy lze parkovat.
 
Diskusní fóra plánujeme například na téma: Kosí potok – táborový řád, podoba náčelnických zkoušek do budoucna, výměna zkušeností náčelníků kmenů, úpravy Stanov v souvislosti s novým občanským zákoníkem apod. Blíže viz odkaz Doplňkový program.
 
Školení se bude týkat povinností spojených s žádostmi/vyúčtování dotací, právo a pojištění – opakování pro všechny, kdo pracují s dětmi. Letos není v plánu na VH tradiční školení hospodářů. Blíže viz odkaz Doplňkový program.
 
Doplňkový program je určen všem, kdo se chtějí zúčastnit určitých diskuzních fór nebo přímo VH jako host anebo se chtějí něco zajímavého naučit. 3
 - Školení Právo a pojištění: podrobné informace k pojištění v rámci LLM, odpovědi na dotazy z právní problematiky, Alča Hájková, neděle 9 – 11 h
- Školení Dotace MŠMT: pravidla pro vyúčtování dotací, vyplnění formulářů, nejčastější chyby, Alča Hájková, neděle 11 – 12 h
Diskuzní fóra:
- Kosí potok, pravidla táboření, táborový řád: Tokaheya, pátek od 20 h
- Kde nás tlačí bota: rodinné kmeny a rody, dětské kmeny, kmeny dospělých, programy
pro Velkou lóži, Mája, Čiko (ML), Huronka, Chlup (VL), neděle – rozdělí se
podle zájmu a počtu lidí
Rukodělný, sportovní a vlastivědný program (pátek, sobota, neděle průběžně):
- Práce s ursoními ostny: Pod vedením Waštewin, Pavlíny a případně Spota se můžete naučit základní typy výšivek / omotávek z ursoních ostnů, budete si moct vyrobit omotávané kolečko do vlasů. Od soboty od rána. S sebou: 2 jehly, bavlněná nit, nůžky a nůžtičky na manikúru, případně šídlo, mistička na vodu, dřevěné prkýnko, případně vlastní jelenice (kolečko ze surové kůže, jelenice a ostny budou ke koupi na místě).
- Táborové oblečení z látky: Pod vedením Olowanteči si budete moci nastřihnout a ušít látkovou košili či šaty či jiné doplňky. Od soboty od rána. S sebou: šicí potřeby (jehly, nitě, špendlíky, nůžky, křída), ideálně kufříkový šicí stroj (nechcete-li si šít oblečení v ruce), materiál (bavlněná kytičkovaná / proužkovaná / kostičkovaná / puntikovaná látka), případně knoflíky. Pokud si s materiálem / knoflíky nevíte rady a chtěli byste si vše koupit až v místě, napište do přihlašovadla poznámku, že máte zájem o materiál a na co (šaty/košile, vel. postavy). Riskujete tím, že se vám nabízený materiál nebude líbit :-).
- Dětské táborové oblečení a jiné praktické výrobky ze starých košil: Od Olowanteči se naučíte recyklovat staré oblečení na nové praktické táborové potřeby. Od soboty od rána. S sebou: šicí potřeby (viz výše), starší pánská/dámská bavlněná košile.
- Patchwork: Pod vedením Olowanteči a Klokši se seznámíte se základními technikami výroby patchworků. Od soboty od rána. S sebou: šicí potřeby (jehly, nitě, nůžky, špendlíky), kousky různobarevných bavlněných látek.
- Indiánské korálkové výšivky: Pod vedením Čeyakaty a případně Spota se seznámíte se základními technikami indiánských korálkových výšivek. Tento kurs začne až v sobotu po obědě. S sebou: šicí potřeby (korálkovací jehla, bavlněná nit, nůžky, případně šídlo, obyčejná tužka, pravítko), případně jelenice a korálky z vlastních zásob; jelenice a korálky bude možné zakoupit i na místě.
- Výroba indiánských šípů: Pod vedením Spota se naučíte vyrábět indiánské šípy. Materiál bude k zakoupení
na místě. Tento kurs začne až v sobotu po obědě.
- Bazén / sauna : neděle 8 – 9 hodin ráno, zařizuje Mája Nedvědová
- Sportovní vyžití : zařizuje Thokatamani, neděle dopoledne
- V případě zájmu naučná vycházka po okolí: Mája
 
Sledujte prosím aktuální informace zde na webu. Máte-li na srdci nějaký důležitý bod, který by měl zaznít na VH, případně téma do diskuzního fóra, napište nám co nejdříve. V případě jakýchkoli dotazů se na nás s důvěrou obraťte :-).
 
Těšíme se na setkání a přejeme modrou oblohu nad hlavou i v srdci.
 
                                                      Za náčelnictvo LLM
                                               
                                                                                                                        Kamila Lunerová, náčelnice LLM

Komentáře, diskuze

25.9. 2012 19:10
coral
1 noc (z PA na SO) jidlo: SO, SV
1.10. 2012 21:34
Kluksam
Něco sem špatně zmáčknul. tak jen doplňuji k spaní a jídlu.. 1noc So.-Ne. jídlo SV a NO. Kluksm

Kolik je osm plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Čiko1spani PA-NE
Karča1bez prespani, patek vecer a nedele dopoledne SN
Wikki spaní pá-ne,SO,SV,NO1
Jerry1spaní pá-so, so-ne
Čhantékič´un1so - oběd
Iva12x přespání, 2x obběd, 1x večeře
Alča Hájková1pá-so, so-ne, SO, SV,NO
Waštélaka Tate Osmaka22 x pá-so, so-ne, SO, SV,
Jana Janáková2Přijpřijedu s Barborou Zifčákovou, obě budeme na VH od pátku do neděle, přihlašujeme se závazně na ubytování i stravování (2x SO, SV, NO)
Kluksam1Po práci legraci = dorazim po 14 hod. v So.
Stoupa1Tatankaska
Roman Směták12noci,SO, SV, DP šípy; korálkové výšivky
Lucka1SO, SV
Lasík a Tawasentha22xSO, 2xSV
Pavel Spálený - Yučikala1pátek, sobota
Tříska1pouze ŠN
Petr Harant - Gu, Walden 3 osoby33x SO, 3x SV
Stopaři31 noc, SO,SV,NO
Filip + Milan Osmaka Opo2SO+SV
Zlobr32 noci, jídlo 3x SO a 3xSV
Mája1Prosím SO a SV
Tokaheya11 noc ze SO na NE, jidlo SO, SV
Tereza12 noci pá-ne, SO, SV, NO
Átayela + Mithákši 22xSO a 2xSV
Jarda + Bobr22xspaní ze so na ne, 2x SO, SV
Wakišaka a Owotanla22xSO a 2xSV
Ondřej Haman, KRUH55 x SO
Eva12 noci pá-ne, jídlo SO, SV, NO
Toby22x spaní ze sob.na neděli.2x SO,SV
coral11 noc (z PA na SO) jidlo: SO, SV
Jan Merhaut - Mokrouš1pá-so, so-ne , SO, SV, NO
Káťa Rozinková22 noci, pá - ne, SO, SV
Huronka12 noci - pá-ne, SO,SV, NO, DF
Woapewin a Čante Tanka22 noci - pá-ne, 2x SO, 2x SV, 2x NO
Pat2pouze sobota,možná příjezd v pátek později večer.Upřesníme. 2x SO a SV
Marka12 noci - pá-ne, SO, SV, NO
Čeyanala12 noci - pá-ne, SO, SV, NO
Radka Zelenková - Šawonda12 noci pá-ne, jídlo SO, SV, NO
Jiří Zelenka - Zelí12 noci pá-ne, jídlo SO, SV, NO
Čiksika1Bohužel v so odpol. budu na křtinách praneteře. Takže se hlásím pouze na so dopol.
Petr Vilhelm Willy12 noci pá-so, so-ne, jídlo SO, SV, NO
Top12 noci, jídlo: SO,SV,NO
Chlup11 noc (až na diskuze v so + ne); SV, NO
Marta Ryšavá12 noci pá-ne, jídlo SO, SV, NO
Jitka Doležalová12 noci pá-ne, SO,SV,NO
Kamila12 noci pá-ne, jídlo SO, SV, NO
celkem:67