Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Registr OP nově ukazuje, kolik zbývá - do splnění

(20.8. 2012 13:24)
Zpráva » Registr OP
Do Registru OP byly nahrány nové funkcionality. Konkrétně u tzv. evidenčních OP (např. 1J1 - jízda na koni, 1R3 - táboření ve stylovém stanu...) je nově možné:
  • si svá data vyexportovat
  • mít automatický přehled, kolik zbývá (km, jízd, záznamů...) do splnění OP (nebo navíc vyčerpání maxima povolených záznamů např. u evidence nocí ve stylových přístřeší.
Ukázky výpočtu:
ukázka výpoočtu
Podle posledního řádku lze soudit, že na splnění velkého činu zbývají 2 noci, a na splnění činu 15. Týpí si již nemohu započítat, ale např. z šeltru si na velký čin mohu započítat ještě max. 72 nocí...
 
foto
Dle tohoto výpočtu zbývá 12.5h do přiznání činu... Velký čin není zobrazen, neboť pro něj není evidován ani jeden záznam.
 
foto
Z vaření mám na velký čin evidovány 3 jídla z potřebných 24....
Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.