Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
38 (maximum: 40)38 / 40
Seznam účastníků

Dřevní brigáda Kosí potok 2012

(aktualizováno 6.4. 2012)
Zpráva » Fara Kosí potok
Počet účastníků je omezen na 40. Preferujeme úderníky schopné těžké práce. Pro jemnější stvoření je pak vhodné využít, v případě zájmu, brigády senné a údržbové o posledních dvou víkendech před táborem, tedy 15. - 17.6.2012 a 22. - 24.6.2012.
 
Parkování na horní louce nad vjezdem po pravé straně, nikdo na nebo u cesty údolím. Ubytování ve vlastních stanech. Otevřený oheň 50 metrů od lesa. Možnost večerního posezení u ohně v DanceLodge. Začátek sobota 9.00 sraz u aut. Místo těžby bude v lese mimo naše louky. Kdo nepřijde na sraz, může mít problém nás najít! Na odpracování dne je potřeba 8 hodin práce. Dva dny 16 hodin. Práce pro zajištění čistě osobních potřeb se nebere jako společná. Nezapomeňte na pracovní rukavice. Nezajišťujeme, ale proplatíme, pokud přinesete účtenku v nějaké adekvátní ceně. Benzín a olej do pil připravím. Budu mixovat original Stihl. Komu nesedí, zajistí si vlastní. Olej do řetězů bude také zajištěný v příslušné ekologické třídě. S pilami v majetku LLM bude pracovat pouze vyškolená obsluha. Průkazy vemte s sebou.
 
S sebou nářadí motorové i ruční. Materiál bude proplacen buď na místě nebo v kanceláři LLM. Stejně jako v minulých letech má účastník nárok na přípsěvek na dopravu ve výši 100 Kč za jeden odpracovaný den. Hudební nástroje na večerní posezení vítány. Kdo bude mít odpracované dva dny, resp 16 hodin, má nárok na slevu táborových poplatků, stejně tak jako tomu bylo v minulých letech.
 
Výše poplatků, stejná jako v minulém roce:
 
Táborové poplatky
Dítě do 6 let
0 Kč/noc
Mládež 7-15 let
8 Kč/noc
Člen LLM
15 Kč/noc
Nečlen LLM
30 Kč/noc
Neúčast na brigádě   
+ 30Kč/noc
 
Dotazy směřujte na mě. Těším se na viděnou,
 
Tokaheya
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

17.4. 2012 10:29
Tokaheya
Zdravim zajemce o brigadu a tesi me hojna ucast. Kdo by chtel jet se mnou, ale uz v patek kolem poledne, dejte vedet. Zatim jsem mluvil s Jerrym, jsou ve hre jeste tri mista.
17.4. 2012 10:31
Tokaheya
Zvedam pocet na 45. Jelikoz se nekdo registroval jen na jeden den a nekdo bude mozna nemocny, zvedam strop pro pocet registrovanych ucastniku na 45. TK
18.4. 2012 15:07
Karča
Ahoj, já se taky přidávám s nabídkou volných míst v autě, zatím jsme 3, takže ještě 2 se vejdou, jedeme v pátek až tak kolem 21.-22. hodiny ka.
18.4. 2012 21:57
Lucka
Za Wazazi jedeme jen čtyři
19.4. 2012 18:43
Klára
Já se omlouvám, ale ze zdravotních důvodů nepojedu na brigádu.

Kolik je devět plus šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Medvědi z Tussilaga2jenom na sobotu
Lacerta Peta 2. část2
Iva a Jerry1
Lacerta Peta 1. část + Aleš3
Wičanhpi1jenom na sobotu
Zipík1
Puštík1
Gu1
TIBOR1budu-li už zdráv...
Milan1
Vítek1
dalia a klara2
Owotanla1
Kuba a Kačka2
Karča1
David K. 2Přijedeme v sobotu večer
Wazazi5
Willy4
Netopýr1
Sacagawea4
Tokaheya1
celkem:38