Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Fotosoutěž pro členy LLM startuje!

(aktualizováno 23.3. 2012)
Zpráva » Informace
Fotosoutěž pro členy LLM - Výstava woodcrafterského umění
Pro velký úspěch před dvěma lety bychom rádi v červenci 2012 zopakovali výstavu woodcrafterského umění v kostele v Michalových Horách. Minule jste mohli vidět obrazy, fotky, plastiky aj. umělecká díla, poslechnout si koncert v podání našich členů.
V podobném duchu bychom rádi uspořádali další výstavu, a to 5. 7. 2012.
 
Během měsíce května bude na webových stránkách probíhat hlasování, do kterého se budou moci zapojit pouze členové LLM. Přibližně 30 fotografií s nejvyšším počtem hlasů z této soutěže necháme vyvolat na velký formát a představíme na výstavě. Ani „nevybrané“ fotografie nepřijdou vniveč. Rádi bychom je použili na doplnění fotogalerie (rubrika O nás na našem webu), případně do různých ligových materiálů (výroční zpráva LLM apod.).

V soutěži vypisujeme 3 témata:
1) woodcrafterské táboření (nejlépe na Kosím potoce, ale není podmínkou),
2) příroda v okolí Kosího potoka,
3) činnost LLM
.

Podmínky soutěže:
  • Každý soutěžící může zaslat maximálně 5 fotografií z každé kategorie
  • Snímky musí být ve formátu JPG
  • Maximální velikost jedné fotografie 2MB
  • Minimální výška/šířka 1024px
  • Fotografie nesmí mít vodoznak
  • Do soutěže se smí zapojit pouze členové LLM
  • Dále soutěžící prosíme, aby zvážili zaslání fotografie, která by mohla až příliš zasahovat do soukromí jiných lidí. Pokud byste rádi soutěžili se snímkem kde je vyobrazeno např. vybavení cizího týpí, portréty – pak prosíme, abyste tuto osobu předem kontaktovali a seznámili ji s tou skutečností. Je třeba, aby o tom dotyčný věděl a poskytl k tomu souhlas.
  • Poskytnutím fotografií do soutěže autor souhlasí s předáním autorských práv pro poskytování propagace LLM.
Nedodržením těchto podmínek může být fotografie vyřazena ze soutěže.
 
Jak se do soutěže zapojit?
Fotografie zasílejte na soutez(zavináč)woodcraft(tečka)cz - do předmětu napište své jméno, indiánské jméno/přezdívku, kmenovou příslušnost. V emailu pak prosím specifikujte, v které kategorii mají snímky soutěžit. Pokud by se jednalo o výše zmíněný případ snímku, který by mohl zasahovat do cizího soukromí, připojte prosím rovněž informaci o tom, že s tím dotyčná osoba souhlasí.
 
Můžete se zapojit jak do jedné kategorie, tak i třeba do všech tří. Již od dnešního dne můžete snímky posílat. Snímky se budou shromažďovat a zveřejní se až všechny společně. V případě dotazů se obraťte na kancelář LLM (Klára).
Uzávěrka přihlášek: neděle 6. května 2012 (včetně)
 
Na všechny Vaše fotografie se už teď moc těšíme!
S modrou oblohou

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát šest ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.