Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Hehun - smutná zvěst

(aktualizováno 27.12. 2011)
Zpráva » Informace
Dnes jsme obdrželi smutnou zprávu, že řady woodcrafterů opustil mnohaletý woodcrafter – Hehun - Slunko, Prof. RNDr. Zdeněk Pouba z kmene Wahpeton. Patřil ke generaci woodcrafterů let válečných i poválečných až do současnosti, byl předním českým geologem, profesorem na Karlově univerzitě.
Věnujme mu tichou vzpomínku.
hehun1 foto
Za náčelnictvo LLM, Kamila Lunerová

Komentáře, diskuze

28.12. 2011 10:21
Hukwim, náčelník kmene Wahpeton
Hehun se stal členem Ligy československých woodcrafterů už v r. 1931 společně s Mahykanem, když vstoupili ve Zvolenu do kmene Ranné svitanie, jehož náčelníkem byl Wapiton - L.Klibáni.
Rozloučení se Zdeňkem Poubou ve Strašnickém krematoriu 2.1.2012 v 11 hod.

Kolik je čtyři plus sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.