Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Tomícká letní táborová škola

(28.5. 2011 23:00)
Zpráva » Pozvánka
Asociace TOM pořádá na skolnku léta, od 20. do 27. srpna, táborové školy. Jsou určeny mladým lidem ve věku 16-19 let , jsou pro všechny, kdo mají chuť se naučit nové hry, poznat zajímavé lidi, instruktory, kamarády, zažít nevšední situace...Týden je vpravdě zážitkový, sem tam i adrenalinový, je určen pro perspektivní instruktory a vedoucí, bez kterých se žádný oddíl neobejde. Obsahem školy je psychologie dětského kolektivu, zákaldy pedagogiky, šifrovací hra, roaganing, pohyb po horách, lanové aktivity, celotáborové hry, teorie i praxe her, základy fotografování a filmování, oragnizace akcí, právo, bezpečnost a další. Chcete-li zajistit budoucnost svému od dílu, neváhejte a vyšlete na táborovou školu svého zástupce. Nebude litovat. Podívejte se prosím  na webové stránky letních škol http://lts.a-tom.cz , kde zjistíte, že jde o dobrou partu, dobrou zábavu, šanci, jak vdechnout oddílovému mládí nový impuls.
Zájemci kontaktujet Zdenka Šmídu na: zdenek.smida@centrum.cz

 
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

29.5. 2011 19:41
Čiksika
Ve stejném termínu máme Čotokvu ML, která je zatím nenaplněná. Tak nevím, jestli je nejlepší inzerovat na ligových stránkách akci, která nám naplnění naší akce může ztížit...

Kolik je sedm krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.