Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Nemocniční deky v prodeji

(20.4. 2011 12:37)
Zpráva » Informace

Rád bych pro všechny woodcraftery i jiné táborníky zde ohlásil, že jsem nalezl nemocniční deky v prodeji v armyshopu EMZAK. Protože z vlastní loňské zkušenosti vím, jaké je to (nebo snad bylo) relativně nedostatkové zboží, doufám že tato informace bude užitečná, že nejsem jediný kdo má nedostatek dek. Loni jsem sice objevil pěkné náhrady za oblíbené hudsonbejky na za přijatelnou cenu na http://www.balkanova.cz/categories/?subcategoryId=2, ale dobré české nejen podkladové deky mi prostě chyběly. Deky najdete k prodeji na http://www.armyemzak.cz/product/deka-nemocnicni-306/.Deky je lépe vyzvednou osobně (vysoké poštovné), jsou dle mého mínění nepoužité a kvalitní. Byl jsem pro ně v pátek a měl skladem ještě 64 ks - což není mnoho.

Rád bych podotknul že nejsem příbuzensky, majetkově ani jinak zpřízněn se zmíněnými webshopy a mojí jedinou motivací pro tuto anonci je vědomí, že možná ušetřím minuty hledání podobně postižených jedinců jako jsem já :-)

S modrou oblohou

Roman Směták - Tezi Tanka (roman(zavináč)imrvere(tečka)cz)
Čovečové

Komentáře, diskuze

28.4. 2011 10:16
Jitka Doležalová
Romane, díky za skvělou zprávu. Nemocnice jsem sháněla několik let a dnes už je mám doma. Pro informaci - zamluvila jsem si je telefonicky, autem se dá dojet až před krámek a pan prodavač mi nejen podal s úsměvem ruku na přivítanou i rozloučení, ale i mi všechny zakoupené deky naložil do auta. Z jedné strany to byl jasně pro něj zajímavý kšeft, ale z druhé byl velmi vstřícný a přívětivý.
3.5. 2011 17:10
Martin
přibližně před rokem mi ségra koupila tmavě červenou deku (rainbow 3) z balkanovy. Po několika použitích se mi začala rozpadat-párat.
3.5. 2011 19:48
Roman
Ahoj Martine,
dle mého jsi měl/máš smůlu na špatný kus. Já jich mám asi pět a žádný problém. Zkusil bych ji reklamovat.
Roman
6.5. 2011 18:56
Wančetan
Ahoj.
Taky mám tři deky z Balkanovy, i když kupovaný z německa (předpokládám, že to jsou ty samý) a držej už několik let v pohodě. A to je používám velmi často. Přikláním se k názoru na špatný kus a radě reklamovat.
28.1. 2014 10:28
marketa
dobry den chtěla bych se zeptat zda se daji objednat u vas nemocnični deky děkují krainová
7.6. 2014 19:32
Petr Hladík
Dobrý den! také shaním cca 4ks vlněných dek, nejlépe nemocniční za rozumný peníz. Předem děkuji za radu.
23.5. 2015 20:38
Hanka
Dobrý den. Sháním a ráda koupím 2 ks nemocniční nebo vojenské deky. Děkuji za nabídku!

Hezký den :-)

Kolik je dva krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.