Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
1414
Seznam účastníků

Třetí turnaj v shiny v Tuchlovicích

(17.2. 2011 10:44)
Zpráva » Pozvánka
Ahoj Woodcrafteři,
 
rád bych Vás pozval na třetí turnaj v indiánské hře zvané shiny. Pokud máte chuť před plesem protáhnout své tělo a změřit síly s dalšími týmy určitě přijeďte do obce Tuchlovice na Kladensku ve dne 2.4.2011 (v den Woodcrafterského plesu).
 
Prezentace proběhne v 9:00 h v Mateřském centru Tuchlováček (1. patro v modrém pavilonu MŠ Tuchlovice), kde bude vysvětlen i systém turnaje. Podle počtu týmů budeme hrát buď systémem „každý s každým“, nebo budou týmy rozděleny do skupin, kde se bude hrát v rámci skupiny systémem „každý s každým“.
 
Nejpozději v 10:00 h bude zahájen 1. zápas.
 
Hrát se bude v pětičlenných týmech (z jednoho kmene může být i více týmů, nebo můžete tým sestavit z několika příslušníků různých kmenů.) Hrát se bude s tenisovým míčkem na trojnohé brány. Ke hře si, pokud možno, přivezte vlastní shinyovky, není obtížné je  vyrobit, návod naleznete v knize Táboříme v týpí. Pokud se pro účast rozhodnete až na místě, nějak si je snad popůjčujeme, ale byla by lepší vlastní výbava. Hřiště bychom rádi travnaté, když nám to příroda dovolí. V případě podmáčené louky by se hrálo na asfaltu.
 
Z pátku 1.4.2011 na sobotu 2.4.2011 je možno od 19:00 h se ubytovat v Tuchlováčku, kde je připraven další předplesový program.
Po turnaji bude od 16:00 h k dispozici sauna a od 17:00 h je k dispozici bazén (plavky, ručník a mýdlo s sebou). Prosím, uveďte do poznámky v přihlašovadle, jestli se sauny či bazénu budete účastnit.
 
Budeme se na Vás těšit. Pokud máte nějaké dotazy k turnaji, můžete je posílat
na mailovou adresu. Rád Vám je zodpovím.
 
S Vámi na viděnou se těší

Komentáře, diskuze

8.3. 2011 6:40
Slunec
Ahoj,to nikdo zatím nemá zájem o trochu sportu před plesem? Ani Osmaka Opo??
9.3. 2011 22:08
Tereza
Osmaka Opo nemůže u turnaje v shiny chybět, doufám jen, že dáme dohromady družstvo,protože momentálně se věnujeme hlavně zvyšování počtu našich členů...
22.3. 2011 23:30
Tereza
Tak nahlašuji jeden tým Osmaka Opo na ligový turnaj...

Kolik je čtyři plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Vítek1
Veverka, Tabi, Slunec, Wakišaka, Matěj5
Osmaka Opo5
Tarzan1shiny,sauna
Mokrouš1šíny(pokud mě někdo draftuje) +sauna+bazén+večeře
Vondra1shiny, bazén
celkem:14