Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Kandidátka na náčelníka LLM

(aktualizováno 8.10. 2010)
Zpráva » Informace
Již na výročním sněmu LLM se Vám svým krátkým proslovem představila zatím jediná kandidátka na náčelníka - Kamila Lunerová - členka moravského kmene Jezerní lidé a členka současného náčelnictva.
Nyní, se Vám Kamila představí ve stručném woodcrafterském životopise a zároveň předkládá svou představu o práci náčelnictva LLM v následujících letech. Kamila ve svém prohlášení navrhuje také několik možných kandidátů na členy náčelnictva.
Mluvte o následujících volbách ve svých kmenech. Zvažte zda není u Vás někdo, kdo by mohl být užitečný naší organizaci a mohl prospět svou přítomností v náčelnictvu. Další kandidáty do náčelnictva je možné navrhovat i přímo na valné hromadě.
Zvažuje-li někdo další z řad woodcrafterů svoji kandidaturu na náčelníka LLM, bylo by vhodné se co nejdříve představit, aby voliči měli dostatek času rozmyslet si komu dají svůj hlas.
 
Prohlášení a krátký woodcrafterský životopis kandidátky Kamily Lunerové:
 
Kamila Lunerová – v LLM od r. 1992 jako členka kmene Wallowa, od r. 2004 zakládající členka a v letech 2005–2010 náčelnice kmene Iwétempu. Od r. 2007 členka náčelnictva LLM. Mnoho let se podílela na organizaci mezikmenových dobrodružných her pro Malou lóži Stopa Černého vlka a mnoha akcí pro woodcrafterské rodiny, v posledních letech i jiných akcí LLM (výroční sněm, ples, výstava woodcrafterského umění aj.), zásadní měrou přispěla k získání srubu Bobří hrad do majetku kmene Iwétempu, coby členka náčlenictva zpracovávala Totemovou desku, podílela se mj. na tvorbě propagačních materiálů LLM, psaní grantů, je spoluautorkou publikace LLM Kmenové zřízení.
Jako členové náčelnictva by pokračovala většina ze stávajícího náčelnictva, tzn. Ablákela, Čeyanala, Čiko, Divous, Marka jako hospodářka, Tokaheya a Wikki, Čiksika jako člen rozšířeného náčelnictva, další lidé jsou ještě v jednání.
A cíle na následující období? V souladu s dlouhodobou vizí LLM (viz http://www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=zpravy&id=588&sid=) bychom se rádi více zaměřili na oblasti, kde nás nejvíce tlačí pata, tzn. nábor členů do 26 let, snaha o oživení nyní poněkud skomírajících dětských kmenů, lepší prezentace LLM na veřejnost včetně zatraktivnění webových stránek pro veřejnost s cílem přitáhnout nové tváře, dotažení metodických publikací LLM (nyní zejm. Kmenové zřízení), péče a rozvoj našich základen Filipova Huť, fara Michalovy Hory a Kosí potok a mnoho dalšího. Nutno přiznat, že mnoho z uvedeného se řeší již teď a doufejme, že se toho podaří dotáhnout do konce co nejvíce a co nejdříve. Nových nápadů a námětů na zlepšení fungování organizace je řada, operativně budeme řešit a vybírat co nejschůdnější varianty. Náčelnictvo však není vše, mělo by pouze koordinovat, bez aktivního přispění i nasazení i dalších lidí to nejde. Chcete-li se aktivně zapojit do dění v LLM a pomoci s organizováním a přípravou našich akcí, rádi uvítáme další pomocníky. Do náčelnictva bychom rádi zaangažovali i někoho, kdo by si chtěl vzít na sebe přípravu a pořádání akcí pro veřejnost, kterých, pravda, v současnosti zas až tak moc nepořádáme, včetně psaní článků a zpráv. Hodil by se člověk s právním vzděláním, který by byl ochotný podílet se na přípravě a kontrole právních dokumentů LLM. A kdyby se našel nadšenec, který by mohl, například i v rámci živnosti, zpracovávat a řídit projekty (granty) LLM, práce by měl také dost :-). Případné dotazy můžete zadat v diskuzi na ligovém webu nebo na Valné hromadě.
Kamila Lunerová
 
S modrou oblohou odstupující náčelnice
Kateřina Faůová - Trnka/Yuškinwin (katkafauova(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.