Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

OWC Last minute - informace a letní akce woodcrafterů z Anglie

(23.6. 2010 16:10)
Zpráva » Informace
Zpráva » Pozvánka
Co je nového u OWC (Order of Woodcraft Chivalry = Řád lesního rytířstva) aneb anglických woodcrafterů se můžete dočíst v nejnovějším vydání Pinecone - jejich interního zpravodaje. Ke stažení zde: Pinecone Summer 2010 (PDF, 0.5MB).
 
Členové LLM jsou zváni na akce OWC - termíny některých z nich najdete v Pinecone výše, kontaktní údaje na pořadatele na požádání dodám. Máte-li chuť zúčastnit se letního táboření OWC, najdete podrobnější informace v informačním letáku: Camp Flyer 2010 (PDF, 0.25MB).
 
Základní informace o "Summer Camp 2010"
  • termín: 24.7.-8.8.2010
  • místo konání: poblíž vesničky Plwmp (Llandysul, Ceredigion) v jihozápadním Walesu
  • cena na místě za den: 2 GBP/dospělý, 1 GBP nevýděleční, 0,50 GBP děti (nezahrnuje dopravu - každý si řeší individuálně ani jídlo - je možné se domluvit a připojit se k "vařící skupince" - catering group)
Z LLM tam budete mít možnost potkat Jiřího Valentu - Hrocha z Wallowy.
Jana Kluiberová - Čeyanala (international(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát sedm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.