Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
21 (maximum: 25)21 / 25
Seznam účastníků

Nové náčelnické zkoušky podzim 2010

(aktualizováno 1.10. 2010)
Zpráva » Pozvánka
1. víkend náčelnických zkoušek se kvapem blíží, a proto určitě netrpělivě čekáte na bližší informace. Všichni zapsaní v seznamu přihlášených účastníků zde u této stránky by již v tuto chvíli měli mít ve svých mailových schránkách další instrukce. Pokud vám žádný takový e-mail nepřišel, ozvěte se prosím na ustredi@woodcraft.cz, případně volejte 777 697 329. Pokud by se ještě někdo přihlásil v těchto dnech, instrukce mu obratem pošleme také.
 
 
Náčelnické zkoušky proběhnou o víkendech 1. – 3. 10. 2010 v Praze a 5. – 7. 11. 2010 na Filipově Huti. Původní první víkend 17. – 19. 9. je zrušen.
 
Omlouváme se za zmatky, které jsou způsobeny tím, že chceme naše NZ přihlásit do výběrového řízení Klíčů pro život – „Tvorba a ověření vzdělávacích programů v oblasti uznávání neformálního vzdělávání“ (to bylo vyhlášeno o mnoho později, než jsme očekávali, tudíž termín pro realizaci může být nejdříve v říjnu.) Přistoupili jsme proto k posunu termínu, nicméně pokud potřebujete splnit náčelnické zkoušky pro účely účasti na Valné hromadě, bude možné to stihnout. Bude však nutné, abyste si v první polovině října vyhradili dostatek času na samostudium, konzultace a vyplnění testů v e-learningu. Plnohodnotné získání náčelnických zkoušek bude možné až po absolvenci druhého víkendu.
 
Přihlaste se na náčelnické zkoušky, které oproti minulým létům nabídnou řadu nových věcí – zajímavé zážitky, týmovou spolupráci, e-learningovou komunikaci. Minimální věk pro zájemce o náčelnictví je 16 let. Podrobnější informace obdrží přihlášení zájemci.
 
Těšíme se na setkání i na to, že posuneme společně vzdělávání v Lize zase o krůček dále.
 
Podle stanov LLM musí mít tuto kvalifikaci každý náčelník kmene.
Náčelnické zkoušky jsou zároveň vzděláním akreditovaným MŠMT pro vedoucího dětského tábora. Platnost zkoušek je neomezená.
 
Za tým lektorů
Eva Weislová a Aleš Sedláček – Tokaheya
Markéta Řezáčová - Marka (marka(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

3.9. 2010 6:05
Vašek
Hau kola
mám jenom dotaz,nevím jestli je tohle vhodné místo,jsem časově omezen hlavně o víkendech a nemám jich bohužel moc volných bude v budoucnu možnost splnění NZ aniž by člověk musel absolvovat oba víkendy?

Vašek kmen Jilm
13.9. 2010 11:46
Kamila
Ahoj Vašku, nejspíš Tě zklamu, v dohledné době neuvažujeme o pořádání dalších NZ jinou formou. I takto jsme omezili „povinnou“ osobní účast na co nejnižší možnou míru a hodně materiálů bude nutno nastudovat samostatně doma. Víkendy budou spíše ve formě konzultací a praktických ukázek a zkušeností.
Kamila Lunerová
20.9. 2010 13:21
Coral
Hau kola,

mám dotaz k 1.10. a to zda-li je možné dorazit 2.10. brzo ráno nebo zda-li je nutné být přítomen již 1.10. večer. (jsem z Prahy) Díky za odpověď Coral
25.9. 2010 17:31
Mája
Ahoj Corale,

program oficiálně začíná již v pátek večer (od 20 h), takže by bylo dobré, abys tam byl již od pátku.

Kolik je pět plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Mithákši1Mawadani
Wakanteča1Mawadani
Átayela1Mawadani
Ludmila Zikušková Raksha3huascaran
Matěj Pinc1
Bára1
zip1
Wakai1
Owotanla1
Sagitta1
Zelí1
Šawonda1
Tomaš Lúmel- Toby1
Ája1
Pecka1
Top1
Tereza1
honza1
Coral1
celkem:21