Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Volby 2010

(aktualizováno 24.5. 2010)
Zpráva » Informace
Podzimní Valnou hromadou končí mandát stávajícího náčelnictva LLM. Nová volba nabízí prostor aktivním lidem, kteří chtějí přispět svými znalostmi, zkušenostmi nebo třeba „jen“ svým nadšením k rozvoji naší organizace.
Já, jakožto stávající náčelnice LLM, dále na tento post kandidovat nebudu. Vyzývám tedy všechny, kteří uvažují o kandidatuře na místo náčelníka LLM, aby se přihlásili. Na webových stránkách LLM bude vytvořen prostor pro zveřejnění životopisů a volebních programů jednotlivých kandidátů a pro diskuse k tomuto tématu. Nahlášení kandidátů by mělo proběhnout do konce června 2010. Na sněmu LLM 5. 7. 2010 budou kandidáti představeni.
Kandidát na náčelníka LLM si před volbou skládá a vybírá tým spolupracovníků – členů budoucího náčelnictva, který pak odsouhlasí případně doplní Valná hromada. Pokud uvažujete o tom, že byste se rádi zapojili do vedení LLM, kontaktujte jednotlivé kandidáty nebo kancelář LLM, která Vás s nimi spojí. Věnujte, prosím, ve svých kmenech prostor diskuzím o volbě nového náčelníka. Společně prodiskutujte, komu dá Váš kmen hlas. Společně také zvažte, zda by Ve Vašem kmeni nebyl vhodný kandidát například za člena náčelnictva.
 
S modrou oblohou
Kateřina Faůová - Trnka/Yuškinwin (katkafauova(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je šest krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.