Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
56 (maximum: 100)56 / 100
Seznam účastníků

Dřevní brigáda na Kosáku 16. -18.4.2010

(aktualizováno 28.3. 2010)
Zpráva » Pozvánka
Zpráva » Fara Kosí potok
Ahoj všem zájemcům o letní tábor, Sněm LLM 2010 i Kosí potok vůbec!
 
Právě s vámi se potkáme jako každoročně na dřevní brigádě na našem ligovém tábořišti. Průběh akce je již skoro tradiční, takže si jen dovolím rekapitulovat.
 
Sejdeme u sadu na horní louce - mapa na Google 
 
v sobotu 17.4.2010 v 9,00. Možno přijet už od pátku a spát na loukách pod stanem. Prosím dodržte čas, protože pak odcházíme do lesa a těžko se budeme hledat a dohadovat kdo co přesně bude dělat.
 
Kdo odpracuje 2 dny, má nárok na příspěvek na dopravu 200 Kč, který mu zaplatí ti, co na brigádu nepřijedou, ale zúčastní se táboření a odevzdají do pokladny LLM vyšší táborové poplatky. U účastníků do 15 let se jedná o poloviční částku, tedy 100 Kč za dva dny.
 
Spaní, dopravu i stravu si zajišťuje každý sám. Co můžeme nabídnout oproti předchozím letům¨? Ubytování na faře v místnosti, kde je na zemi koberec a dá se tam zatopit a ohřát jídlo. Venku je suchý záchod a voda z vodovodu. Fara je v obci Michalovy Hory 4 Km od tábořiště. Požadavky na ubytování mi hlaště nebo piště nejlépe rovnou do přihlašovadla.
 
Parkování na brigádě je za vjezdem na horní louku, tedy na spodním okraji u sadu, stejně jako v minulých letech (viz odkaz na mapu výš). 
 
Ze zkušenosti, pokud to půjde jako minulý rok, jsme dřevo zvládli za pouhý jedn den i s naskládání do dřevníků. Pokud by se to stihlo tak i letos, je možné si druhý den brigády odpracovat na jiných pracech na loukách nebo faře.
 
Za účastníky mladší 18 let odpovídají příslušní náčelníci. Upozorňuji, že pracujeme v lese, taháme klády, používáme stroje a nástroje, tedy je potřeba zvýšené pozornosti pro zajištění bezpečnosti.
 
Náklady spojené s používáním vlastního nářadí budou proplaceny. Jedná se například o účty na kapaliny do pil, broušení řetězů a pod. Pro naladění, vkládám pár jarních fotografií. Těším se na viděnou,
 
kostel Michalovy Hory
 
Fara Michalovy Hory
 
Hlavní táborová louka
 
Kosí potok na Caltově jaro 2010
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

30.3. 2010 18:16
Trnka
Zdravím práce chtivé maminy. Chystáme se jet i s Luckou, doufejme pojede i Marka s Nelinkou. Takže bychom na louce založili malou školku, ve které se vystřídáme u hlídání. Ostatní maminy můžou vesele dřevařit. Trnka
1.4. 2010 15:06
David
Tokaheyo, rád bych se k vám připojil už v pátek a využil přespání na faře, bude-li to možné. Dík David
2.4. 2010 15:56
Wakai
Ahoj Tokaheyo, beru motorovku, přijedu v so trochu později (vyrážím z Brna ráno po službě). Wakai
2.4. 2010 16:02
Tokaheya
Ahoj Wakaji, skvělé, najdeš nás buď v lese nad tím místem co se letos parkovalo nebo tam jak máme vlastní les, jak tam byly popadané stromy. těším se na viděnou, Tokaheya
6.4. 2010 9:30
Logan
Ahoj Tokaheyo. Bohužel musím v sobotu dopoledne na valnou hromadu Greenpeace, ale mohu se uvolnit dříve, a tak bychom dorazili někdy brzy po obědě. Jsem domluven s Divousem, že bude na mobilu a řekne mi, kde se pracuje. Mám vzít motorovku?
6.4. 2010 9:51
tokaheya
Ahoj Logane, jasně, jen nevímjestli tam bude signál, kdyžtak lokalita jak jsem popsal Wakajovi. Motorovku vem, bude dobrá na porcování do dřevníků. Ahoj Tokaheya

Kolik je šest plus dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Milan1
Martin2Martin a Hawiapa
Hante1
DRUM BUN3
Pecka4Hlad, Kačenka, Chlupáč
Tussilago5V sobotu bude z Tussilaga 7 brigádníků a v něděli pouze 5.
Netopýr1S kým mohu jet v sobotu?
Sacagawea11od pátku do neděle, stany
Anpao & Déšť2
Cibulka2s Klárou
TIBOR1
Mája2Mája a Wakišaka
Aki, Jarda Šťastný1
Divous, Jan Bejček1
Logan2prijedu s Wenonou v sobotu odpoledne
Willy2
Zip + Wasúpi2
Wakai2
David1
Gábina1
Trnka2Trnka, Ondra (+Lucka-ta toho moc neudělá:-)
Sokoli5
Ablákela1
Tokaheya1od pátku do neděle
celkem:56