Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Vize LLM

(30.1. 2010 1:07)
Zpráva » Informace
Jakou byste chtěli mít Ligu za 5 let? K čemu směřuje naše snažení? Jaké jsou naše cíle? Takové otázky si klade nejen náčelnictvo LLM, ale i mnozí z Vás. Asi před rokem vznikl dokument, ve kterém jsme zformulovali 3 naše hlavní cíle a přiřadili k nim konkrétní kroky, kterými jich lze dosáhnout a kterými se zabýváme nebo bychom se v budoucnu zabývat chtěli. Od loňského ledna, kdy jsme nad dokumentem debatovali poprvé, se některé konkrétní položky upravili, konkretizovali či rozšířili ... je to dokument živý, cesty k dosažení cílů se monou měnit podle vnějších podmínek, ale hlavní cíle zůstávají.
Rozpracované vize náčelnictva LLM Vám mohou posloužit v několika směrech ... Získáte ucelenou představu o tom, čím se náčelnictvo ve své činnosti zabývá. Možná v některé z oblastí najdete činnost, ve které byste chtěli být Lize prospěšní a zkontaktujete některého z protagonistů dané oblasti. Možná se s našimi vizemi ztotožníte nebo naopak a nasměruje Vás to k tomu, že se budete ucháze o místo v budoucím náčelnictvu, či dokonce dáte dohromady tým v jehož čele budete v podzimních volbách kandidovat na místo náčleníka LLM.

HLAVNÍ CÍLE
1. Otevřené dveře (šíření woodcraftu mezi veřejnost a rozšižování členské základny)
2. Rychlý posel (vnitřní fungování organizace)
3. Společenství

Jednotlivé cíle a cesty vedoucí k jejich dosažení jsou dále rozpracovány v tabulce, která je zde přiložena: vize LLM (XLS, 34kB)

Za náčelnictvo LLM
Kateřina Faůová - Trnka/Yuškinwin (katkafauova(zavináč)volny(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

17.2. 2010 17:37
yučikala
Ahoj,
osobně si myslím, že body by měly být víc rozvinuty - jelikož hesla svádí ke zjednodušování a hlavně ztrácení/rozmělňování významu.
Díky tomu nejsou některá hesla vůbec zřejmá /resp. jsou imho mlhavější/.

Kolik je dva krát osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.