Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Změny na webu (TD, volba Pro členy)

(23.4. 2009 22:24)
Zpráva » Informace
Web, jak už to tak bývá, se čas od času mění. A jelikož ten náš už nabobtnal do větších rozměrů, je nutné přejít k jeho optimalizaci - jak se dneska moderně říká. Těch změn bude postupně více, ale to ještěnějakou tu chvíli potvrá.

Nové položka - Pro členy

Vznikla v menu nová položka - Pro členy. Postupně se sem přesunou ty části, které slouží více členům LLM, než veřejnosti a propagaci LLM. Zatím jsou v ní jen dvě možnosti: Totemová deska a Velké hry (ty byly přidány večer v den vydání této zprávy).

Kde je Totemová deska?

Totemová deska byla přesunuta do sekce Pro členy.

Co bude dál

S největší pravděpodobností se přesunou některé součásti z Infostudny do sekce Pro členy a bude založena nová hlavní sekce - Vzdělávání. Před tím nás v LLM ale čeká daleko urputnější změna - nový Registr orlích per!
Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.