Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

7. netradiční festival 14

(29.3. 2009 17:17)
Dobrý den a ahoj všem,
doslova mílovými kroky se blíží již 7. netradiční divadelní festival Čtrnáctky. Představení můžete shlédnout v naší klubovně (Novomlýnská 3), v Divadle Na Prádle nebo v Divadle v Dlouhé a to v termínu 15.-19.4. 2009. Všechny informace najdete na http://festival.ctrnactka.cz/aktuality. Dodám už snad jen to, že lístky jsou již v prodeji.

Přijďte podpořit jednotlivá představení při volbě Zlatého Čtrnáce, pobavit se, potkat staré i nové známé a prostě si užít náš festival.

Na brzkou shledanou se těší

pozvánka
Věrka - Wabluška Th´osan (verahadravova(zavináč)gmail(tečka)com)
KONDOR - sk. Čtrnáctka
Novomlýnská 3
110 00 Praha 1
wabluska.ctrnactka.cz

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna krát tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.