Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Tomíci spustili Herberk

(19.2. 2009 16:17)
Chcete spát jako císař? Navštivte císařskou vilu ve Sloupu v Čechách, navštivte Herberk Ferdinanda Dobrotivého, nově zrekonstruovaný objekt vlastněný a provozovaný neziskovou organizací, Asociací turistických oddílů mládeže. Vila ze začátku dvacátého století prošla generální rekonstrukcí díky evropským fondům a prostředkům ministersva školství.
Herberk se nachází v krásné krajině na předhůří Lužických hor ve vyhlášené rekreační oblasti Sloup v Čechách, je vhodný pro individuální turistiku mladých lidí (batůžkářů), rodinnou turistiku, školy v přírodě, pořádání školení, firemních akcí či svateb. Základní kapacita je 37 osob, lze ji ale navýšit na 44.
Herberk je zařízen v duchu rakouského císařství a je pojmenován po císaři Ferdinandovi (1793 - 1875), který v této lokalitě pobýval a v nedaleké přírodní kapli se modlil. Ubytování poskytujeme ve tří až sedmilůžkových pokojích. K dispozici je herna, samoobslužná moderní kuchyně, klubovna, hala, u domu je přírodní hřistě a parkoviště.
*Neziskové organizace a školy mohou získat slevu na ubytování!!!*

Více informací na www.herberk.cz, ustredi@a-tom.cz, tel. 220 910 460
Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.