Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Ranč Oswego

(1.2. 2009 12:49)
Hau kola,

myšlenka pro ty, jež si chtějí splnit činy z jezdění a práce s koňmi, procvičit používání biče, lasovací nadšence či pro ty, jež chtěji „pouze“ okusit trochu jiný život.

Plnění činů v jezdectví a lasování lze uskutečnit na mém ranči Oswego. Vše by bylo za pomoc na ranči.. Po domluvě se lze učit jezdit, komunikovat ze země s koněm či trikově a pracovně lasovat a prohloubit znalosti v této oblasti. Kdyby byl zájem, je domluva možná i na více :-).

Na ranči máme americká plemena quarter horse, paint horse, appaloosa. Ondra – koně, pracovní lasování, bič.. Komunikuji a dělám s koňmi 12 let, jezdím závody, vystupuji, soutěžím... praxe Kanada ranče, Německo show, Čechy ranče i show. Miloš může poradit, jak si počínat při trikovém lasování a práci s bičem.Vystupuje s lasem a má již „pár“ ocenění. Více napoví naše stránky. Dříve oba kmen LLM – Stopa Letovice.

Dotazy můžete směrovat na:


Spaní ve vlastních stanech. Jakmile budou tyče na týpí, můžeme podle potřeby postavit. Voda a záchod na ranči.

S modrou oblohou

Komentáře, diskuze

2.6. 2010 22:18
Miloš Chmel
na této stránce :
http://www.woodcraft.cz/index.php?right=archiv_zpravy&rok=2009&id=531&sid=
máte chybu :
správně je " chme@post.cz "
1.9. 2010 18:07
Ladislav Mikeska
Zdravím,viděl jsem foto z kurzu Martina Blacka v Plástovicích a mám dojem ,že jsem tě tam viděl. Byl jsi to ty? Jestli jo jaké máš pocity a jaký to bylo? Díky za odpověď / jestli si na mě nepamatuješ tak jsem to já jak jsem byl u tebe pro laso,ok?/

Kolik je jedna krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.