Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Fotografická soutěž "Lesy a nelesy"

(29.10. 2008 20:37)
Hnutí DUHA od května 2008 do dubna 2009 vyhlásila fotografickou soutěž "Lesy a nelesy" - http://www.hnutiduha.cz/lesy/?fotosoutez. Lidé zde mohou přihlašovat své fotografie do třech soutěžních kategorií:
  1. Krásy lesa: pro ty, kdož se nechají inspirovat proměnami lesa ve čtyřech ročních obdobích.
  2. /Poškození lesa vlivem lidské činnosti/: dokumentace holosečí, těžké mechanizace při práci, eroze lesní půdy apod.
  3. Živly v lese: působení či následky přírodních živlů v našich lesích - kůrovce, vichřic, vody apod.
Soutěžit tak mohou fotografie zachycující les v jeho různých podobách, od fotografií krásných a zdravých lesů, až po snímky, dokumentující škody v lesích způsobených lidskou činností. Rádi bychom tuto fotosoutež propagovali takovým směrem, aby se dostala především k lidem, kteří rádi chodí do přírody, a kterým záleží na životním prostředí. Proto bychom Vás touto cestou chtěli požádat o pomoc při její propagaci. Pokud by to bylo jen trochu možne, pak bychom Vám byli vděčni za vyvěšení této upoutávky na Vašich webových stránkách. Banner by měl být propojen s adresou http://www.hnutiduha.cz/lesy/?fotosoutez .

Jako protislužbu Vám můžeme poskytnout stejnou nabídku na stránkách lesního programu Hnutí DUHA, kde je připraven prostor pro upoutávku na Vaši akci. V případě, že budete chtít této nabídky využít, pak mne, prosím, kontaktujte na email, nebo níže uvedený telefon. Předem bychom Vám chtěli poděkovat za Vaši případnou pomoc a spolupráci. Pěkné podzimní dny!

S pozdravem za Hnuti DUHA
Program Lesy
Hnutí DUHA (Friends od the Earth Czech Republic)

A: Bratislavská 31, 602 00 Brno
T: 545 214 431
T: 737 850 743
F: 545 214 429
W: www.hnutiduha.cz

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.