Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Volby zástupců stráží

(14.10. 2008 23:07)

Jak volit

Úplně jednoduše :-) Na začátku je nutné, aby se alespoň někdo rozhodl kandidovat. Pokud nikdo nekandiduje, není koho volit... Jen připomínám, že volit smí jen stráže starší 15 let (včetně). Kandidát musí být starší 18 let (včetně).

Nejdříve se přihlaste do Registru orlích per. Hned na hlavní stránce najdete "Aktivní volby" - seznam voleb, které právě probíhají a které jsou Vám osobně zpřístupněny.
Vypadá to asi takto:

jak to vypadá v registru

Kliknutím na název (odkaz) volby, se dostanete na detail samotné volby - seznam kandidátů (pokud jsou). Výběrem jednoho z nich a kliknutím na tlačítko "Dej hlas vybranému kandidátu", dáte svému kandidátu hlas. Hlas smíte dát jen jednou.

Pokud se rozhodnete kandidovat, pak v detailu volby klikněte na tlačítko "Chci kandidovat". Pokud chcete svým voličům napsat nějaký vzkaz, pak před samotným  potvrzením kandidatury může sepsat "volební projev" v poli "Vzkaz ostatním k vaší kandidatuře".

Pokud byste měli jakékoli problémy s volením, napište mi. Nějak to pořešíme :-)
Pavel Spálený - Yučikala Wičaša (yucikala(zavináč)gmail(tečka)com)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je jedna plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.