Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
55
Seznam účastníků

Dřevní brigáda na Filipově Huti

(aktualizováno 9.9. 2008)
Hau kola,

o víkendu 3. - 5.10. je naplánovaná dřevní brigáda na Filipově Huti. Půjde o řezání, štípání a skládání dřeva na topení, tak jako každý rok. Pokud máte nářadí (sekery, pily - nejlépe motorové) s sebou. Pracovní oděv (teplý vzhledem k tomu, že v říjnu už bude asi chladněji), pracovní rukavice.
Milí pomocníci dobrovolníci, počítejte, prosím, s tímto termínem a případně se hlašte přes přihlašovadlo na webu nebo na ústředí, abychom měli alespoň rámcovou představu o počtu zájemců. Je to důležité zejména proto, že chata nebude v tomto termínu úplně prázdná, tak abychom včas vyřešili otázku přespání, pokud se nás sejde na brigádu opravdu hodně. A asi nemusím připomínat, že je každá ruka dobrá :-) 
Při této příležitosti bych také ráda všem připomněla, že brigádníci mají za 4 odpracované brigádnické hodiny nárok na 1 noc na Filipově Huti zdarma (platí pak pouze obecní poplatky).

Děkuji!

S modrou oblohou

Komentáře, diskuze

25.8. 2008 18:30
Awanyanka
Walden má v tomto termínu akci Prahy 6-Permoník, takže tímto omlouvám několik rukou, které budou na dřevu chybět. S modrou oblohou, Awanyanka

Kolik je jedna plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Awačin1
Trnka2Trnka, Ondra + Lucïnka
Mája2Mája a Waki
celkem:5