Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Výzva fotografům

(12.6. 2008 12:07)
Vím, že je mezi Vámi spousta šikovných a nadšených fotografů a také vím, že je každý rok poptávka po pěkných kvalitních fotografiích z naší činnosti, ať už do výročních zpráv nebo na propagační materiály (např. na Bambiriádu). Proto bych Vás ráda touto cestou požádala o spolupráci.
Abychom nemuseli používat stále stejné obrázky, zkuste, prosím, až budete na nějaké akci, vzpomenout na to, že třeba právě tato činnost by mohla být pěknou prezentací Ligy lesní moudrosti a pořídit pár kvalitních fotografií k tomuto účelu. Věřím, že většina Vašich fotografií je pěkná, ale ne každou je možné takto použít. Také vím, že není úplně jednoduché takovou kvalitní akční fotografii pořídit (zaměřený objekt napůl uteče ze záběru, než ho stihnete zachytit; skupinka lidiček se promění v konečném výsledku v sotva rozeznatelné tečky; máte pěkně vyfocený stůl v klubovně, ale už jen spíš tušíte, že kolem něho sedí i děti, protože už se nějak nevešly do záběru apod.). Můžete to tedy brát i jako výzvu a vyzkoušet si tak trochu roli fotografa - reportéra :-) Jako námět Vám můžou posloužit následující vybraná témata, která bychom rádi ve fotografiích zobrazili.

témata pro účelné fotografování:
rozdělávání ohně třením dřev, křesáním
pasování
sněm venku
sněm v dancelodge
činnost malých dětí
lakros
lasování
lukostřelba
vodáctví
lezení po horách vysokých
klasická "kotlíkařina",
městská činnost - hra Stará Praha, ..
záběry do klubovny s činností nebo s vyráběním
akce pro veřejnost - charita - něco pro dětský domov, domov důchodců, (Motol)
péče o krajinu - ekologické aktivity - sázení stromků, sekání bolševníků,..
vzdělávání
mezigenerační fotografie
základny LLM - Filipova Huť, fara, Woodcrafterské centrum, Bobří hrad, Břeclav

Najdou-li se mezi Vámi nadšení a hlavně ochotní fotografové, kteří se rádi podělí o svá díla, posílejte, prosím, fotografie přímo k nám na ústředí LLM. Můžete průběžně kdykoliv. Rádi bychom nashromáždili nějaký materiál alespoň do příští Bambiriády a výroční zprávy.

Děkuji mnohokrát a těším se na Vaše příspěvky.

S modrou oblohou
Eva Beránková - Klokša (ustredi(zavináč)woodcraft(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.