Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Tvorba programu na letní táboření na Kosím potoce

(10.6. 2008 21:28)
Zpráva » Fara Kosí potok

Ráda bych vás poprosila o spolupráci při tvorbě programu na letošní Ligové táboření na Kosím potoce. Chcete-li se podílet na jeho vytváření a připravit pro ostatní nějako hru, hříčku, povídání, čtení, zpívání, výtvarnou dílnu, vypečenou akci, sportovní klání, válečnou výpravu, překvapení nebo cokoliv jiného, pomůže mi, sdělíte-li mi to předem, aby nám to na táboření pěkně klaplo. Napište mi, který den táboření by byl pro váš programový příspěvek ideální (nebo je-li to vázáno na počasí) a potřebujete-li, aby se účastníci tábora předem připravili a přivezli něco s sebou. Koncem června tu pak najdete předběžný program, abyste věděli, na co se můžete těšit a čím se vybavit.

Můžete mi napsat email, volíte-li raději osobní kontakt, pak se stavte do klubovny Waldenu každou středu mezi 20 a 22 hodinou. Rovněž přijímám všechny návrhy, nápady, připomínky, zlepšováky a všechno, čím bychom si kosákové táboření mohli ještě více zpříjemnit.


Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je devět krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.