Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

nabídka programu na ligový tábor

(30.5. 2008 13:13)
Zpráva » Fara Kosí potok
Pro všechny účastníky tábora! Nabízím do programu pořádání tradiční táborové čajovny, proto přivezte čaje rozmanitých druhů a k tomu čtivo - rád bych jednu čajovnu zaměřil na humoristické čtivo a případnou druhou na vyprávění příběhů.
Josef Porsch - Ablákela (ablakela(zavináč)centrum(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

9.6. 2008 12:17
Filip Chmel
Jsem rád že bude stvořeno zázemí pro vyprávění už se těším a nějakým příběhem zkusím přispět i já. Jinak k dalšímu programu nabízím také možnost pravidelné LUKOSTŘELBY. Vemte si sebou náčiní. + AUKCE - pokud budete mít zájem něčeho se zbavit či dobře prodat(vyměnit za službu či jinou věc) budete mít jedinečnou příležitost. AUKRO NA KOSÁKU.
16.6. 2008 10:55
Ablákela
Ligová kamera je k dispozici!
Pokud byste na ligovém táboře či jinde užili ligovou digitální kameru, dejte vědět Ablákelovi, u kterého se zrovna nachází. Ablákela

Kolik je devět plus devět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.