Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
3838
Seznam účastníků

Setkání Malé lože a Lesní běh

(26.3. 2008 8:47)
Vážení přátelé, chtěli bychom Vás pozvat na víkendové setkání kmenů Malé Lóže - to jest na víkend plný soutěží, nových přátelství a zábavy :-)

Termín

víkend 25.-27.4.2008

Místo setkání

Tentokrát se toto setkání uskuteční v malebné krajině u hradu Pravda nedaleko Rakovníka.

Nocleh

Na první noc je zajištěno nocování ve zrušené škole v Domoušicích (naproti obecnímu úřadu), která je nedaleko vlakové stanice Domoušice. Druhou noc bychom rádi strávili na zřícenině hradu Pravda, která se nachází zhruba 3 km od Domoušic. Proto Vás prosím, abyste si vzali věci na přespání jak uvnitř, tak venku (tzn. lepší bude třeba stan, protože na zřícenině není moc příležitostí pro postavení přístřešku z nedostatků stromů a každopádně si nezapomeňte karimatku a spacák). Pokud by nám počasí hodně nepřálo, je zde možnost přenocování i druhou noc ve škole. Nocleh ve škole bohužel nebude zdarma, ale tak do 50 Kč na noc a človíka (je možné, že se nám podaří vyjednat slevu, či nocleh zadotovat.

Doprava

Nejlépe vlakem do Rakovníka nebo Loun a dále směr Domoušice. Škola bude dostupná v pátek od 18:00 h.

Strava

Vlastní. Ve škole bude možnost uvařit jednoduchá jídla, k dispozici bude varná konvice a elektrické vařiče. Na Pravdě je lze vařit pouze na svých vařičích nebo na ohni po zakoupení dřeva od hajného (dřevo se totiž nesmí v lese sbírat). V sobotu doporučuji studený oběd

Propozice k lesnímu běhu

Propozice jsou ke stažení na www.jestrabiinfo.wz.cz v odkazu Hry a soutěže → Lesní běh → Propozice k Lesnímu běhu. Najdete v nich pravidla a soubory otázek k jednotlivým zastávkám a stanovištím. Pro dvě nejmladší kategorie jsou uváděny i správné odpovědi, takže jim propozice mohou sloužit jako učební text (po okopírování). Ty, kteří vlastní propozice z minulých ročníků, upozorňujeme, že byly i v letošním roce propozice trochu upraveny a pozměněny.

Program

Program bude v nejbližší době ještě upřesněn.

Přihlášky

Svou účast hlaste na přihlašovadle. S případnými dotazy se obraťte na mne (Máju).

Na setkání se všemi se těší kmen Jestřábi.
Marie Nedvědová - Mája (maja(tečka)ziza(zavináč)volny(tečka)cz)
tel. 605 275 021

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je čtyři plus tři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Slunce6kmen Bobrů
Mokrouš10možná i víc
Sokol10
Roman Machain (Wančetan)12
celkem:38