Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

První technické a organizační informace k letnímu táboru LLM na Kosím potoce 2008

(23.2. 2008 12:35)
Zpráva » Fara Kosí potok

Hau Kola!
Rád bych Vás pozval na prázdninové táboření v meandrech Kosího potoka.Oficiální zahájení bude v pondělí 30.6.2008 ukončení pak proběhne 13.7.2008. Příjezd na tábořiště možný od soboty 28.6.2008 Avšak ti, kteří se na tábořiště v tomto termínu nedostaví a přeci jen by chtěli alespoň na pár dní vychutnat atmosféru tohoto místa, mají možnost tábořit i v jiném termínu. Vše však po řádné domluvě se správcem.
Za zmínku stojí také brigády. Dřevní, v termínu 12.4. - 13.4. 2008. (Přihlašte se v přihlašovadle k této akci). Bude možno domluvit i jiný termín, pokud se Vám zrovna tento nehodí, například v červnu bude potřeba pomoci se sekáním luk a s ožínáním stromečků. Během jara i se sběrem větví, kamenů, rozhrnování krtinců. Alternativní termíny brigád jsou myšleny spíše pro woodcraftery z větší dálky. Není úplně řešitelné připravit dřevo na celý tábor v nějaké komorní skupince facherů. Když však nepřijedete ani na jednu z brigád, zaplatíte k běžným táborovým poplatkům 30 Kč/noc navíc, viz tabulka níže. Z tohoto navýšení je financován právě příspěvek na dopravu těch, kteří brigádu odpracovali.
Dopravu na brigádu je možné proplatit do výše 100 Kč za odpracovaný den ( 8 hodin) = kdo chce mít proplaceno 200 Kč za víkend, musí odpracovat nejméně 16 hodin. U dětí do 15 let je proplácená částka poloviční. Pokud někdo veze nářadí, či má nějaké další specifické náklady, výše příspěvku dle individuální dohody se správcem.
Na dřevní brigádě proběhne večer i diskuse o letošním uspořádání tábora, záchodech, parkování i ostatních technických záležitostech. Je tedy bezpodmínečně nutné abychom nejpozději do termínu brigády věděli kdo, kdy a v kolika lidech přijede, popřípadě kolika auty. Tyto všechny podrobnosti napište do poznámky v přihlašovadle.
Co se týče programu, objeví se v nejbližší době zpráva od náčelníka tábora. Kdo to bude? Nechte se překvapit. Na setkání pod modrou oblohou se těší

Tokaheya

táborové poplatky:
kategorie cena
Dítě do 6 let 0 Kč/noc
Mládež 7-15 let 8 Kč/noc
Člen LLM 15 Kč/noc
Nečlen LLM 30 Kč/noc
Neúčast na brigádě +30 Kč/noc
 

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)
místonáčelník LLM, správce , tel.: +420 604 286 554

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je pět krát dva ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.