Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
14 (maximum: 30)14 / 30
Seznam účastníků

WWW-ŠOPA (čili Walašský wlněný work-shop)

(4.1. 2008 8:24)

Co?

Základy „woolcraftu“ v praxi - vyzkoušíme si výrobu valašských papučí, rukavic a dalších výrobků z ovčího rouna. Je to materiál tradiční, přírodní a příjemný - výrobky z něj zahřejí u srdce i na končetinách 

Kdy:

sobota 19.1.2008. Příjezd vzdálenějších účastníků je možný již v pátek 18.1. večer. Je možné také zůstat až do neděle a vyrazit dopoledne třeba na běžky do Beskyd, nebo na prohlídku Valašského muzea strašidel. V sobotu začneme okolo osmé hodiny ranní.

Kde:

středisko volného času Domeček, Valašské Meziříčí ( jednáme o možnosti přesunutí akce do chalupy na Bystřičku)

Za kolik: účastnický poplatek vybereme na místě a bude 100 – 200 Kč, v závislosti na délce pobytu. V ceně je většina materiálu (viz. P.S.), sobotní oběd , příp. poplatek za ubytování (ve vlastním spacáku, na karimatce na zemi)

Kdo:

akce je otevřena všem zájemcům (i mimo LLM) kteří se včas přihlásí (nejpozději do 17.1.) – počet účastníků je z kapacitních důvodů omezen na + 30.

P.S.

Rukavice se dělají z vlny upředené ( tj. té, co se kupuje v obchodě a pletou se z ní svetry). Tu si prosím dovezte vlastní – nejlépe dvě barvy - světlou a tmavou (nejlíp vypadá bílá + nějaká tmavá). Klidně může být cokoliv vypáraného - budeme používat kousky tak 10 cm. A raději silnější vlnu, nebo se to může dávat dvojitě.

Pro přihlášení použijte přihlašovadlo. Dotazy prosím směřujte na mou e-mailovou adresu.
Jiří Lehký – Hočhóka (stojivkruhu(zavináč)seznam(tečka)cz)
tel. 721 678 299

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři krát pět ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
Marabu1
Pošík1
Jitka 1
Kvítko1
Olowanteča1
Waštewin1
Toby1
Marta Ryšavá1
Naďa1
Wičanhpi1
Wenona1
Maruška+Soňa2
Ája1
celkem:14