Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Cena Přístav 2008

(30.10. 2007 12:48)
Milí přátelé ve sdruženích,

Rádi bychom Vás informovali, že již nyní máte možnost přemýšlet nad nominacemi na Cenu Přístav 2008 – ocenění pro zástupce veřejné správy a samosprávy za podporu mimoškolní práce s dětmi a mládeží. Cenu Přístav bude Česká rada dětí a mládeže udělovat v příštím roce již posedmé, uzávěrka nominací je 15. dubna 2008.

Má Vaše sdružení to štěstí, že místní nebo regionální zastupitelé podporují Vaši činnost? Víte o někom, kdo by si přinejmenším nominaci na Cenu Přístav zasloužil? V takovém případě prosím neváhejte se zasláním návrhu na udělení ceny!

Cena Přístav je ocenění zástupcům veřejné správy na místní a regionální úrovni, kteří tuto funkci vykonávali alespoň po část období od 1. ledna předcházejícího roku, za významnou podporu mimoškolní činnosti a zásadní přispění k jejímu rozvoji. Navrhnout kandidáty mohou alespoň tři občanská sdružení dětí a mládeže nebo Domy dětí a mládeže (Střediska volného času). Další informace o Ceně Přístav, laureátech minulých ročníků a podmínkách navržení najdete na stránkách www.crdm.cz/pristav.

S pozdravem


Kristýna Makovcová
Manažer komunikace a PR
Česká rada dětí a mládeže
Senovážné náměstí 977/24
116 47 Praha 1
tel.: 234 621 210
mobil: 774 885 787

kristyna.makovcova@crdm.cz
www.crdm.cz
www.adam.cz


Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je dva krát čtyři ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.