Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Mikulášský orientační závod Prahou

(29.10. 2007 17:11)
každým rokem zas a znova pořádá turisticko-vodácký oddíl Tučníci první sobotu v prosinci Mikulášský orientační závod Prahou (dále jen MOZ).

Tímto Vás srdečně zveme již na 39. ročník, který se uskuteční v sobotu 1.12.2007.

Propozice závodu jsou v příloze emailu. Jen bych ještě ráda zdůraznila, místo srazu (a celé zázemí závodu ) bude letos na Gymnáziu v Josefské 7, na Malé Straně !!!

Prosíme Vás o potvrzení účasti, spolu s předpokládaným počtem závodníků, nejlépe do 20.11., abychom zajistili vše potřebné pro hladký průběh celého závodu.

Propozice ke stažení: MOZ2007_Propozice.pdf (64kB)

PS: Potvrzení účasti a případné dotazy pište na tuto emailovou adresu, popřípadě můžete telefonovat na tel.č. 775 690 324 (Jana V.) nebo vedoucímu závodu Pavlu Tahalovi na tel.č. 606 933 981
Jana Veselková

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je sedm plus jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.