Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy
Přihlašovadlo
4040
Seznam účastníků

Kiwendotha

(24.8. 2007 22:41)
"...bylo by nesmyslné věřit, že indiánské kmeny mezi s sebou žily v míru, nebezpečí nečíhalo jen od bíleho muže. Jedině kmen, který držel pohromadě a celistvě měl nárok na přežití. Výcvik k boji byl samozřejmý. Spoléhalo se na každého jedince. Kmen byl silný jako jeho nejslabší článek. Nikdo ale nechtěl být slabým článkem..."

kmen Wallowa - Kynkažu si vás dovoluje pozvat na tradiční ligové klání KIWENDOTHA!

kdy: v pátek 28. 9. 2007 na společné akci se Stopou Černého vlka a Setáním ML, doporučujeme přijet už ve čtvrtek na večer a postavit týpí.

začátek: hra začíná v 9:00

kde: Malý Walden (u Čechova rybníka, u obce Bobrůvka) tábořiště Wallowy

kdo: soutěž je určena pro všechny soutěživé jedince (tedy skřítci, ML i VL), zváni jsou všichni z LLM

o co kráčí: hráči určitým systémem navštevují různá stanoviště s úkoly (měly by být zaměřeny a rozčleněny podle 4 světel ze Svitku) a získávají za jejich plnění body. Postupně se dostávají na vyšší úroveně, stoupají výš a výš. Hodnocení je jednoduché - kdo má nejvíc bodů vyhrál. Přesná pravidla budou vysvětlena před začátkem hry.

co s sebou: šátek, psací potřeby, sportovní obuv, bystrý mozek, hbité nohy, promasírované svaly a každý co dále uzná za vhodné

jídlo: každý kmen si zajišťuje své, bude vyhrazena dostatečná pauza na oběd

proč: letos bude akce spojená s týmovou hrou Stopa černého vlka, která proběhne v sobotu, táboření bude probíhat od čtvrtka odpoledne až do neděle

závěrem - je velmi pravděpodobné, že podobně jako loni tak i letos bude táboření ukončeno sněmem, kde se budou moc uznat orlí péra splněná v Kiwendothě. Vemte si proto s sebou pro jistotu šerpu a náčelníky prosím, aby vzali několik glejtů - naše loni ani omylem nestačily.

Dejte prosím vědět, kolik vás přijede - v kolik věkových kategorií a kolik budete stavě týpí. Na dotazy ohledně Kiwendothy rád odpovím hopeciko@seznam.cz (Čiko), případně Čejka janca.petrakova@seznam.cz

leták ke stažení: kiwendotha2007.pdf (441 kB)

Vaše účast pro nás bude ctí a potěšením.

Za Wallowu Kynkažu

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je osm krát jedna ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.

Seznam přihlášených účastníků

Přihlášen Počet Poznámka
ciko15
Mája25
celkem:40