Ministerstvo zahraničních věcí
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Operační program výzkum, vývoj a vzdělávání www.stoupaninahoru.cz www.woodcraft.cz Kmenové zřízení STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR ČRDM - Česká rada dětí a mládeže ATOM - Asociace turistických oddílů mládeže ČR
Hlavní stránka » Archiv » Zprávy

Vjezd aut na tábořiště LLM

(aktualizováno 25.6. 2007)
Zpráva » Fara Kosí potok

Vjezd autem na louky, resp. na komnikaci za závorou do prostoru luk je možný při zahájení a ukončení tábora tedy od pátku 29.6 do pondělí 2.7. včetně, dále pak od pátku 13.7 do neděle 15.7. včetně. Mimo tyto dny je možné jet pouze po protějším břehu na parkoviště. Odtud věci přes lávku přenosit, popřípadě požádat o převoz na valníku traktoru. Během sněmu LLM zajišťuje Václav Svoboda - Kotlík. Tento požadavek koresponduje s provozním řádem, kde majitel komunikace souhlasí s vjezdem při budování a bourání tábora, nepředpokládá však vjezd vozidel účastníků po celou dobu jeho konání. Toto omezení platí i pro případ, že bude závora stále otevřená, což se díky jejímu defektu může stát. Berte prosím v ohled také to, že na spodní louce táboříme a sledovat provoz na komunikaci, která vede přímo okolo nás, není zrovna ono. Tato omezení se netýkají držitelů výjimek ze zákazu vjezdu. Jedná se o 4 vozidla. Na horní louce je to Petr Hrubý - Buck, na spodní Petr Hrant -Gu, jedno auto v táboře Sacagawey a Aleš Sedláček - Tokaheya, správce pozemků. Děkuji za respektování, teším se na táboře.

Aleš Sedláček - Tokaheya (A(tečka)Sedlacek(zavináč)tribar(tečka)cz)
Náčelník LLM, správce pozemků.

Komentáře, diskuze

Doposud nebyl zaznamenán žádný komentář.


Kolik je tři plus osm ? (ochrana proti nevyžádanému příspěvku)

Nový příspěvek
Jméno:*
Email:
WWW:
Odpovědět:
Příspěvek:*
* Povinná položka
Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Správce těchto stránek nemůže ovlivnit jejich obsah a nenese za něj zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo je odstranit.
Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus, neplacená reklama a příspěvky nesouvisející s příslušným tématem.
Pokud s něčím nesouhlasíte, uveďte důvod a přidejte argumenty. Jinak je váš názor k ničemu a nemá tu co dělat.